Roata de rezerva slim - Logan 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Roata de rezerva slim - Logan 3

Bună, am un Logan 3 cu dimensiunile anvelopelor 195/55 R16. Vreau sa cumpăr o roată de rezervă SLIM și nu am găsit decât varianta R15, nu 16 cum sunt jantele mașinii. Aș fi in siguranță să o montez în caz de pană sau ar trebui să ma orientez să iau roata slim R16? Am văzut că sunt de vânzare ceva aftermarket-uri dar prețul este dublu față de ce am găsit eu. Mulțumesc.

Poți cumpăra liniștit de 15", mașina permite, nu e obligatoriu să fie de 16".

Se potrivesc perfect cele slim pentru Nissan Note, care sunt din fabrică T125/70 R15 4x100 60.1 - Poate fi "lipită" de spătarul canapelei, pentru a ocupa cât mai puțin loc.

Atenție la cele slim să fie 4x100 și pentru butuc de 60.1 mm.

Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Dupa niste cautari am gasit roata de rezerva slim T125/90 R15 4x100 60.1, e ok pentru dimensiunile Loganului III? Am vazut mai sus ca ai scris 70 r15.

Comment

cred că e ok și T125/90 R15, bănuiesc că janta e mai mică, vezi să nu atingă pe undeva...
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Eu am luat de aici fara sa imi bat capul cu cautari pe la schrot sau oleicsuri etc. Noua si sanatate. Siguranta e mai sus de cateva sute de lei in plus.

Comment

Multumesc de sfaturi.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google