Garantie valabila indiferent de locatia reprezentantei?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Garantie valabila indiferent de locatia reprezentantei?

Salut!
    Intentionez sa achizitionez noul model Dacia Logan 3 si ma intereseaza un aspect in ceea ce priveste garantia.
    Locuiesc in Tarile de Jos (Olanda), dar vreau sa achizitionez vehiculul din Romania.
    Rodajul o sa il fac cel mai probabil la intoarcere, fiind o distanta de aproximativ 2000 km pe care o sa o parcurg. Evident, nu o sa abuzez de motor in aceasta calatorie, o sa merg cat de linistit pot, timpul nu ar trebui sa reprezinte o problema.
    Curiozitatea mea este daca pot beneficia de garantia oferita si in reprezentantele Dacia situate in Tarile de Jos (Olanda) sau se aplica doar in Romania.

Nu sunt din zona in care stai dar la reprezentanta din Republica Moldova mi-au spus ca orice dealer Dacia in EU ofera reparatii pe garantie, cum repara si ei masinile ajunse din EU in RM. Deci logic, atat timp cat ai produsul companiei, nu vad o problema. Care este diferenta dintr-o masina din RM sau din Germania spre exemplu - doar lipsa catalizatorului, in rest, e produsul companiei Dacia-Renault, si ei au reprezentante peste tot.
    Corectati-ma daca nu am dreptate
    P.S. Suna la reprezentanta din Tarile de Jos si o sa-ti comunice. Spune-ne si noua care a fost raspunsul.
    Să ne țină turbinele!

Comment

Garanția comercială Dacia acoperă și Olanda. Deci nu ai nici o problemă.
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google