Dacia Logan III - Dimensiuni anvelope

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by nelu_242000 View Post
    Salutare.
    În talon la observații este doar 195/55/16.
    Pe mașină sunt pe 15.
    Trebuie sa vad în cartea mașinii.
    Apropo, senzorul de presiune e folosit ABS-ul sau pe valvă?
    Senzorul de presiune roti (TPW TPMS) este integrat in ABS, el va vedea doar cand presiunea din una din roti nu coincide cu ce aveai setat inainte.

Comment

Intrebare intrebatoare:

daca pun cu 87W cauciucuri, nu H , are ceva?

Anvelopa VARA HANKOOK K125B VENTUS PRIME 3 195/55R16 87 W ➜ Cumpara de pe Tireo.ro ➤ Ai ✅ Livrare Rapida ✅ DOT-uri recente ✅

la astea ma refer. ma intereseaza tehnic vb, daca este o problema pentru masina.

Comment

De ce ai pune cu indice asa mare? Loganul e limitat la 170km/h. Poți pune t care este la 190.

Comment

pentru ca am gasit un pret bun la ele, si ma tenta sa le cumpar. Dar, am observat ca sunt dot 2022 (daca este o problema asta)

Au indice bun de consum/ aderenta B
          Au 68 decibeli
          Au runflat

Comment

Care ar fi prețul ăla?
            Noi sau sh?
            Dacă sunt noi, și au fost depozitate corespunzător, timp de 5 ani pot fi stocate și vândute.

Comment

Nu afecteaza cu nimic, pur si simplu au un indice de viteza mai mare (H=210 vs W=270). Ce nu mi-ar conveni mie personal este DOT-ul celor date de tine, nu as lua mai vechi de 2024 daca vorbim de cauciucuri noi fiindca nu am incredere ca sunt depozitate in conditii corespunzatoare.

Comment

exact asta ma sperie si pe mine... le-am gasit la 380 lei si parea pret bun. insa acum am observat acel dot si imi cam taie din elan

noi

Comment

Acum am dat pe link. Scumpe!
                  Anul trecut am luat continental 205/55/16 h cam cu același preț! Dot 2024.
                  Anvelope cu Livrare Gratuita in 24/48h. Vezi oferta de anvelope cu DOT recent. Anvelope ieftine online cu 3 ani Garantie.

Vezi aci...

Comment

run flat? consum b si aderenta b? ca eu n-am gasit nimic in zona asta cu specificatiile astea, plus 67 db zgomot rulare

Comment

Ai mai avut runflat? Am inteles ca ar fi flancul mult mai rigid decat la cele normale si se simte asta pe denivelari. Plus treaba asta ca daca faci pana si continui sa mergi cu el dezumflat dupa aceea trebuie schimbat cauciucul, nu stiu in cate situatii as alege sa cumpar un cauciuc nou in loc sa fac pana pe loc.

Comment

nu, nu am mers. doar am auzit pareri de la prieteni. nimic nasol. acel run flat cred ca se refera sa mergi cativa sute de m pana la vulcanizare. nu sa iti continui drumul pana la destinatie... cred

Comment

Da in situatia aia probabil ca nu ar fi nevoie sa il schimbi, acum chiar sunt curios dupa cati km este necesar sa il inlocuiesti. Vad ca la continental pe site zice ca poti sa mergi o distanta de 80km cu o viteza de 80km/h.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google