Echipare Essential plus scaune cu incalzire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Echipare Essential plus scaune cu incalzire

    Salut! De-a lungul timpului am observat ca Dacia are un configurator destul de limitat. Curiozitatea mea este daca pot si cum pot face sa achizitionez un Logan cu echiparea Essential plus scaune cu incalzire? Daca nu ma insel, am vazut asa ceva pe vanzari.dacia.ro, dar in configurator nu pot adauga o astfel de optiune la echiparea de baza.

  • #2
    Scaunele incalzite implica obligatoriu clima automata. Care din cate stiu nu se poate adauga pe Essential.

    Comment


    • #3
      Cumperi essential și instalezi scaune cu încălzire de sine stătător. E un proces simplu - comanzi setul cu butoanele care îți plac din China, montezi plapumele sub tapiterie. Partea electrica duci să fie conectată la reprezentanța, sa nu pierzi garanția.
      Daca ai dubii întreabă la ei, just in case.
      Attached Files
      Last edited by asitaka; 28 May 2024, 11:28.
      Să ne țină turbinele!

      Comment


      • #4
        Originally posted by bmwh548 View Post
        Scaunele incalzite implica obligatoriu clima automata. Care din cate stiu nu se poate adauga pe Essential.
        Ceea ce inseamna ca trebuie sa ma orientez spre Journey. Acum intrebarea e alta. Daca optez pentru Journey, pot renunta la pornirea si frana asistate electric?

        Comment


        • #5
          Poti alege si Journey dar la ce vrei tu mai degraba iei Expression la care pui Clima Pack ca acest nivel nu are frana asistata electric.
          Nu poti renunta la optiunile implicite pe care le are nivelul de echipare.

          Comment


          • #6
            Perfect, asta este solutia! Multumesc frumos!
            Last edited by 77sky; 29 May 2024, 08:35.

            Comment


            • #7
              Si daca nu iti trebuie neaparat sistemele de siguranta noi si iti place si culoarea uite o varianta foarte buna si ca pret si ca dotari:

              Dacia Logan își dezvăluie designul complet actualizat. Partea din față restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi cu LED, noua...

              Comment


              • #8
                Dacia e prea ieftina ca sa nu ti-o iei echipata cat mai bine. Camera, senzori, cartela chiar si frana de mana electrica, MediaNav ca backup daca nu ai semnal la net, cotiera daca faci multi km prin oras, geamuri electrice full... Fiecare face cum crede, dar eu regret amarnic ca nu aveau decat Confort pe stoc la urgenta, acum ma costa de N ori mai mult sa adaug unele optiuni, iar la altele e mai rezonabil financiar sa vand masina si sa comand una noua.

                Comment


                • #9
                  Intr-adevar, e si acest punct de vedere unul pertinent. Eu am gandit-o altfel, fix pe dos, am spus ca fiind Dacie, sansele ca tehnologia aflata pe ea sa fie de o calitate indoielnica si sa se strice mai usor. Cred si acum ca nu m-am inselat, desi mi-ar fi prins bine noste senzori de parcare, la ce vizibilitate slaba e in spate. Varianta Comfort aleasa si de mine si doar atat regret ca nu am, senzorii, sau camera in spate.
                  Last edited by 77sky; 3 June 2024, 19:52.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google