Asamblare logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asamblare logan

Buna ziua
    Am achizitionat luna aceasta un logan 3 prestige negru,Maroc made.
    Am observat urmatoarele detalii neplacute :
    Suruburi nevopsite pe interior la oglinzi, portbagaj, caroserie.
    Caroseria vopsita doar la exterior, restul parca e doar grund gri
    Aliniere proasta a farurilor cu aripile si bara.
    Centuri slab tensionate
    Aliniere proasta cheder mocheta spate.
    Capota motor si portbagaj subrede, fara mastic.
    Asa sunt toate sau e doar a mea?
    Multumesc

Din păcate, cele asamblate în Tanger/Casablanca sunt mai slab calitative decât cele asamblate la Mioveni - care nici ele nu erau perfecte...
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

Nevopsite pe interior vin si din Dacia Mioveni, restul tine tot de inginerii romani care au asistat si implementat omologare produs in Maroc.

Comment

Din ce țară ai achiziționat un Logan 3 Prestige? Varianta asta de echipare era la Logan 2.

Comment

Au existat in configurator L3 Prestige. Ca de obicei aceste variate nu fac purici multi si dispar. Configuratorul este varza, alegi ceva si atunci cand o ridici primesti altceva cu precizarea ca nu se mai fabrica acest model.

Comment

Am înțeles. M-a indus în eroare faptul că inițiatorul a scris că mașina a fost achiziționată luna aceasta, am uitat că s-a așteptat și câteva luni bune de la comandă la livrare.

Comment

Te duci in showroom la reprezentanta, te uiti la cele expuse, faci si poze, sa fie, si apoi ceri ca a ta sa fie la fel. Ceri sa-ti fie deschis Ordin de Reparatie si sa iti fie inmanat un exemplar.
              Daca cele expuse au aceleasi deficiente nu ai ce face, trebuia sa vezi inainte sa-ti fie in curte.

Comment

multumesc pentru raspunsurile la subiect.
                deci sa inteleg ca doar a mea are cele mentionate.
                exista pe stoc logan prestige. nu exista doar configurator.

Comment

Prestige primit anul trecut:
                  - diverse elemente vopsite partial (capote, compartiment motor)
                  - suruburile nevopsite sunt o chestie destul de normala in anumite zone (unele piese se monteaza pe caroserie dupa vopsire)
                  - centurile parca sunt mai "moi" decat la Confortul meu din 2021, dar nu bag mana in foc
                  - lufturile sunt destul de ok, nu mi-au sarit in ochi diferente mari intre "capetele" elementelor
                  - nu m-am uitat dupa cordonul de mastic pe la capote

Comment

De-o săptămână am luat-o și eu, aeratoarele centrale nu erau clipsate, ceară ZERO în uși și praguri, la stopul central spate, părea c-ar fi umblat cineva cu o șurubelnița metalică la el, probabil să împâneze mocheta mai bine(au văzut cei care mi-au pus folii pe geamuri) tamburii spate cei negri(culoarea montatorilor) deja au început să ruginească, lucru pe care nu l-am văzut la cei argintii de Mioveni,plasticele incredibil de moi. Cică peste tot aceleași standarde de calitate,VAX, cred că-s mai bine asamblate cele de la noi, decât cele făcute la urâții ăia.
                    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Hai mai voi vreti sa fie perfecte totul vopsit ceruit giugiuc daca ar fi asa ca voi ar tine cinzeci de ani masina asta nu ati mai vinde niciodata si fabrica ce ar mai vinde ?
                      Rugineste cumperi nou toata lumea multumita. Si copii la muncitori are ce minca.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google