O veste buna...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mumus
    replied
    Am facut eu cu mult inainte sa fie legal, la juma de pret P))

Leave a comment:

• Th3T1ger
    replied
    Bun, acum care scoate primul 600 lei din buzunar pentru a face schimbarea?

Leave a comment:

• viruszatu1
    replied
    O, ce veste minunata

Leave a comment:

• Th3T1ger
    replied
    Cred ca e si pe marca auto incepand de acum, indiferent de cum a venit masina din fabrica. Adica daca a venit cu bec incandescent H7, acum vei putea sa-i pui LEGAL bec Led H7

Leave a comment:

• george.sce
    replied
    Originally posted by bmwh548 View Post
    Daca sapi pe site-ul Osram s-ar putea sa ai o surpriza. Logan 3 nu apare in lista de vehicule "aprobate".
    H7 are si hundaiul meu, e luat aprobarea rar pe model bec nu pe marca auto

Leave a comment:

• paraschiv25
    replied
    O veste destul de buna.

Daca ai nevoie de oferta de inchirieri auto otopeni compania noastra iti pune la dispozitie o gama extrem de diversificata de optiuni, de la clasa mica pana la modele medii si de lux, beneficiezi de asemenea de optiuni avantajoase de inchirieri auto bucuresti fara sa fie necesara garania. Daca vrei cel mai avantajos serviciu de rent a car din bucuresti de pe piata rezerva acum o masina si bucura-te de mobilitate si confort.

Leave a comment:

• DFA
    replied
    Lista aia e din Iulie 2024 - încă nu e actualizată...

Leave a comment:

• bmwh548
    replied
    Daca sapi pe site-ul Osram s-ar putea sa ai o surpriza. Logan 3 nu apare in lista de vehicule "aprobate".

Leave a comment:

• Mihai2k4
    started a topic O veste buna...

O veste buna...

Osram a anunțat obținerea certificării noilor sale produse LED, becurile H1, H4, H7 și W5W din partea Registrului Auto Român (RAR). Astfel, acestea pot fi utilizate pe drumurile publice din România.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google