Acceleratie neliniara - in valuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acceleratie neliniara - in valuri

Salutare,

Am sesizat la doua service-uri aceasta problema, chiar si la vocea clientului. La mine a inceput sa fie sesizabila cam pe la 1.5 ani de la achizitie. Desi pe tester nu apar erori, motiv pentru care service-ul nu se apuca sa demonteze toata masina, acceleratia prezinta niste trepte de mai multa mai putina putere aproximativ cam la 200 de turatii in toata plaja dintere 1500 si 3000 de turatii atunci cand pedala de acceleratie este apasata nici prea putin dar nici prea tare. Aceste valuri pe care la face nu se simt in treapta 1, se simt cel mai tare in treapta 2, se simt si in treapta 3 si incepand cu treapta 4 se tot atenueaza, intr-a 6-a insesizabile. Stiti vreun service din romania care sa stie sa rezolve asta? Mai am 2 ani de extenso si as vrea macar sa descopar exact cauza. Simptomele sunt aceleasi pe ambele combustibile. Multumesc.

MyBorg welcome to the club!
    Am aceleasi simptome, ca si multi altii. Turbina e de pe clio doar ca ieftinita
    Ai uzura supapa descarcare turbo si/sau tijei prin care actuatorul controleaza supapa. Reconditionarea este posibila
    DFA decrie toate simptomele care le gasesti pe

Să ne țină turbinele!

Comment

Mai mentionez ca turbina mi-a fost inlocuita cu modelul nou si calculatorul de injectie a fost resoftat. Cu toate acestea, problema nu s-a rezolvat.
      Cu stima,

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google