If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
MyBorg nu tine un "lot" de benzina mai mult de 3 luni aproximativ, sau adaugă câțiva litri periodic ca să ții cifra octanică, poți menține mai mult de jumătate de rezervor. Ai și diferențe de benzină iarna - vara
Sunt mai multe strategii
Ehe... am plecat cu noile bujii tot in suturi ca nu pot sa stau doar in service. Am mers vreo 3 zile doar pe benzina cu ECO activat ca sa nu se mai simta asa rau. Dar surpiza, observand ca s-a diminuat zgomotul motorului la turatie mare am zis sa incerc si ce scrie pe la "Procedură învaţare ECU". Clar si bujiile noi au adus un plus insa clar ca si Dacia habar nu are ce vinde. In treapta 3 am accelerat lin pana la 4200 de ture si am lasat-o neaccelerand pana de merge singura fara apasare de frana sau ambreiaj. Am repetat acelasi lucru si in treapta 2: tipla ca scoasa din fabrica! Procedura am facut-o pe GPL cu ECO dezactivat. Ma duc sa fac asta si pe benzina si revin. Ce service din RO are unde sa faca procedura ca e bara la bara peste tot?
Cam asa a zis si primul service la care am sesizat, mai mult de reset noi nu avem deocamdata. Adaptarea ECU e naspa trebuie mereu sters din cauza bumper frana stop curba bumber pieton groapa groapa sant bumper...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment