Salut. Aș avea o întrebare. Am un Logan III CVT cumpărat în anul 2021 (sfârșitul lunii Iulie). Are culoarea alba și aproape toate dotările (nu are volan din piele și jante aliaj, așa am optat eu). Am aproximativ 30.000 de km. Mașina este impecabilă, fără accidente. Sunt foarte mulțumit de ea, dar s-a mărit familia și vreau să cumpăr un Jogger cu 7 locuri. Cum fac să aflu care e valoarea ei? La buy back mi s-a spus din start că dacă vin la reprezentanța o să mi se ofere mai puțini bani decât dacă aș vinde-o singur. M-am uitat pe olx la prețuri, dar nu știu dacă e un reper bun. Fiecare trece cât vrea, dar cine știe care e prețul cu care o și vinde.. Mulțumesc.
Ce valoare are un Logan III din 2021?
Collapse
X
-
Valoarea o afli așa:
- iei la rând toate site-urile de vânzări auto, cauți ofertele cu mașini similare, cu vârste și km cât mai apropiate - chiar dacă sunt cu CV manuale - faci un preț mediu la care adaugi ceva pentru că e automată
- o pui la vânzare, negociabil
- vezi ce feedback ai - scazi prețul în funcție de el și de timpul în care o ții la vânzare...
- succes!Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
Comment