Carlig tractare Dacia Logan 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carlig tractare Dacia Logan 3

Salutare
    De curând m-am decis să imi achiziționez un suport de biciclete pe carligu de tractare zis si facută, am găsit unu bun la pret acceptabil pentru 2 biciclete si in 3 zile si apărut.
    Problema este ca eu la masina nu am carlig . Stiu ca fac lucrurile invers dar nebuneala mea are are o raza de sanatate. Pot folosi acest suport pe masina fratelui meu care are carlig. Dar acuma ca am descoperit ca am nevoie si eu de carlig m-am decis sa achiziționez unu, am căutat in jungla comerciala de pe internet si am găsit unu exact pentru Dacia Logan 3 . https://www.emag.ro/carlig-de-remorc...medium=android
    Este un carlig simplu fara instalație electrica , am zis ca fac pasi marunti prima data fac instalația mecanica si daca totul este bine ma gândesc poate sa investesc 1500 lei in instalația electrică originala Dacia .
    Acuma vin cu întrebare pentru colegi de pe acest forum .
    Masina este dotata cu gurile si suporti necesari pentru a accepta carligu sau trebuie făcute modificări la caroserie?
    Pe cartea mașini se specifică ca poate tracta intre anumite limite dar nu sunt sigur daca producătorul a dotat masina din fabricație cu opțiune de montaj carlig.
    Chiar daca am posibilitatea si sculele necesare sa fac ori ce modificare necesara pentru a monta acest carlig am o inclinate foarte puternică sa nu modific in nici un fel structura originala a masini .
    Montajul il voi face in atelierul meu personal si vreau sa stiu daca are rost sa demontez toată bara din spate si sa descopar ca Dacia sa zgârcit la dotarea masini cu câteva gauri.
    Mai precizez ca nu am nici o intenție sa folosesc carligu pentru tractare de remorci sau rulote ,vreau sa il folosesc strict pentru suport de biciclete.
    As aprecia ajutorul unui cunoscător.

Dacia ofera "atelajul" ca si accesoriu, deci masina are ce-i trebuie... pentru acel carlig. Pentru ce ai cumparat tu... cine stie?

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google