Salutare! Am un logan 3 din 2021 si ar trebuie sa fac revizia de 4 ani, (am 95000km)si vreau sa stiu ce ar mai trebui schimbat pentru ca parerile sunt impartite. Eu vreau sa schimb uleiul, filtrul de ulei, ambele filtre de gaz, filtru de aer, filtru de polen, bujiile, antigelul, lichidul de frana, uleiul din cutie. Acum nu stiu, dar ar trebui sa schimb si pompa de apa? Ar mai trebui schimbat ceva?
Revizie 4 ani
Collapse
X
-
Ce se face la fiecare 4 ani sau la fiecare 120.000 km, care termen este atins primul - este descris în fișa de întreținere pe care ar fi trebuit să o primești odată cu mașina - FAQ - Motor - Revizie - Întreținerea periodică - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
Dacă vrei o listă de piese și operațiuni - e una aici - Jurnal mașină proprie - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
Ai menționat uleiul din CV - el de obicei doar se verifică și se completează - FAQ - Întrebări frecvente - Motor, Injecție, Transmisie, Servo - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
Nu uita de verificarea nivelului de agent frigorific și de ulei frigorific - foarte important, tot la fiecare 4 ani sau la fiecare 120.000 km - dacă lipsește din vreunul se completează - dacă nu o faci vei scurta viața instalației de AC.
Cât privește pompa de apă, ea oficial nu se schimbă decât dacă face probleme, dar preventiv se schimbă odată cu cureaua de accesorii și a antigelului - adică tot la fiecare 4 ani sau la fiecare 120.000 kmLogan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 4
Comment