dap ..e foarte subtire probabil fac economie ....)de tabla
Tabla prea subtire
Collapse
X
-
Originally posted by D-FENScel putin la mine,cand inchid usa spate tabla de la aripa spate tremura(sau cum vreti sa-i ziceti)usor.nu mi-a venit sa cred cand am vazut prima data
Comment
-
O fi avand....Dar daca nu o parchezi sub copaci,si nu ai dujmani care sa ti-o zgarie....Esti poier
Dar problema ce-a mai mare sunt vecinii,prietenii,colegii care is ofticati ca tu ai masina mai noua ca a luor si din invidie ti-o zgarie....Un colag si-a luat logan, a doua zi o avea zgariata.Altu aveo aceasi problema.....
Comment
-
Asa e ! Eu am gasit-o in parcare cu 2 ciobituri pe capota, si mi se rupe inima cand le vad. Cred ca au aruncat cu o piatra ceva. Am sa fac o poza sa va arat. Am dar cu ceara , dar cat credeti ca va proteja? In rest, e ok, doamne fereste si de altceva!, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYN@Andrei - la tine "tremura" toata masina , cand te vede,
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....O fi avand....Dar daca nu o parchezi sub copaci,si nu ai dujmani care sa ti-o zgarie....Esti poier
Dar problema ce-a mai mare sunt vecinii,prietenii,colegii care is ofticati ca tu ai masina mai noua ca a luor si din invidie ti-o zgarie....Un colag si-a luat logan, a doua zi o avea zgariata.Altu aveo aceasi problema.....
Mare dreptate ai .. pana miam luat masina ma intelegeam bine cu toti colegii.. si decand am masina o treime din iei sau schimbat instantaneu.. Si evit sa merg cu ea la munci tot ptr aceias problema...Last edited by unknown; 30 September 2007, 18:57.sigpic
Comment
Comment