@ andrei: am descoperit azi cand o spalam ca am vreo 9 adancituri in total... Am si un 1310 dar frate, da-o naibii, pe aia m-am si suit si n-avea nimic, e din '89... La Casco doar ti-o chituieste pe locu' respectiv si vopseste. Am incercat sa indrept cu ceva, dar a naibii capota are dublura aia de ramforsaj si mi-e aproape imposibil. Un vecin are pejo 307 si il tine mereu sub un castan si crede-ma, masina e ca noua (plus ca a luat-o la SH). Astia au creat masina pentru Romania dar poate ca trebuia sa o faca cu scut) ceva sa nu pateasca nimic
@ GEGE: app de zgariat, o vecina a zgariat cu cheia un opel care parcase pe locul ei, si cand ajunge ea in casa, fiul ei i-l prezinta pe bunul lui prieten, care-l adusese cu masina de la camin, din Buc... si bineinteles ca iti dai seama ce masina avea saracul baiat.
@ GEGE: app de zgariat, o vecina a zgariat cu cheia un opel care parcase pe locul ei, si cand ajunge ea in casa, fiul ei i-l prezinta pe bunul lui prieten, care-l adusese cu masina de la camin, din Buc... si bineinteles ca iti dai seama ce masina avea saracul baiat.
Comment