eu am vazut ul logan prins de gridina si cred ca le trebuie ceva ventuze la aia la service ca era varza facuta mai ales pe capota )
Tabla prea subtire
Collapse
X
-
pff aia e inceata ma pacat ca nu am filmat eu .. cum a dat la mine vreo 5 minute unde in fata vizibilitate 0 oprisem pe sosea direct avarii puse faza lunga ceata etc ... si nu se mai vedea absolut nimicAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Cata_65Apropo de remediat problema omului care a deschis topicul. Se poate remedia, cica, si fara chit. Am citit undeva....pe un forum ca exista un service care cu ajutorul unor ventuze...n-am fost prea atent la ce se spunea pe acolo...in fine cicatelea au reparat chiar si masini lovite de grindina asa.
Daca am voie sa-l scriu aici sa-mi spuneti sa-i scriu omului adresa
In zona unde stau am vazut si o Solenza care avea aceeashi problema cu infundaturile in caroserie... Da' nu mi-a parut rau... k era a profei mele de fizica!):inlove:
Comment
-
@Beleaua: Ma duc la noapte si vad io cat io suna alarma la masina ma descurc eu
Am auzit ca tabla de la masini, in general, trebuie sa fie si mai subtire ca sa protejeze pietonul in caz de accident... Acum ce sa mai zic? Nici tanc sa nu fie dar nici asa:inlove:
Comment
-
daca sti unde sa alergi si ce sa faci in 2 ore termini .. si dupa te duci in service sa ti`o schimbe cam 5 ore toata treaba iti ea .. eu zic ca se merita daca ai casco pe ea .. nu are rost sa ramai cu tabla asaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment