uitati ceva care v-ar putea fi de folos... http://www.okazii.ro/catalog/3364855...tat-tabla.html
Tabla prea subtire
Collapse
X
-
Alea nu sunt bune, e o gluma proasta aia. Chiar daca sa zicem ca ar avea efect (dar eu ma indoiesc de asta), nu indreapta gauri mici, ci indoituri in toata regula.
Pentru indreptat indoiturile facute de castane/nuci sau grindina se foloseste un piston hidraulic cu ventuza in varf. Dar o sa sara vopseaua dupa indreptare si necsit revopsire partiala sau totala, depinde de situatie.
Comment
-
Originally posted by andreiAlea nu sunt bune, e o gluma proasta aia. Chiar daca sa zicem ca ar avea efect (dar eu ma indoiesc de asta), nu indreapta gauri mici, ci indoituri in toata regula.
Pentru indreptat indoiturile facute de castane/nuci sau grindina se foloseste un piston hidraulic cu ventuza in varf. Dar o sa sara vopseaua dupa indreptare si necsit revopsire partiala sau totala, depinde de situatie.:inlove:
Comment
-
Sansele sunt de 99% sa sara vopseaua.
Comment
-
Nu conteaza tabla cat e de subtire, conteaza ranforsarile cat sunt de groase.
Comment
-
Cred ca vorbesti din auzite, n-ai vazut cat de groase sunt ranforsarile la SLZ/LGN. O fi Loganul un model low-cost, dar la siguranta sta bine...
Comment
Comment