cum adica ese castigator?
Tabla prea subtire
Collapse
X
-
adica e cu vreo 100 de kile mai usor. 1.6_16v full are 1180kg. un megane are vreo 1280kgdaca insa ne raportam la aceeasi clasa, cu masini gen aveo, 206 berlina, albea, polo sedan, fabia sedan, astea tot pe la 1200 de kile se invart. dar cum noi comparam loganu macar cu lasa compacta (focus, megane, golf), daca nu cumva cu clasa mare (passat, seria 5, e-klasse, a6)...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu am vazut cat este de subtire tabla la Logan, adica, sa vad unul cu tabla rupta, DAR am vazut acum vreo 4-5 ani, o Kia sephia, botita in fata, si se vedea tabla de la aripi, nu exagerez era foaie de hartie, chiar tras de ea in lateral cu degetul.
Oricum, la masina e importanta caroseria, zonele deformabile, si nu tabla, ba mai mult cu cat masina e mai grea, si inertia mai mare.
Comment
-
Ieri a trebuit sa imping masina 0.5 m sa trec de o portiune cu gheata sub roti si cand impingeam de portbagaj simteam cum se indoaie tabla de imi era frica sa imping mai tare sa nu ramana indoita. Mai tarziu am observat chiar desupra stemei dacia de pe portbagaj ca am o infundatura in tabla drept e f.f.f mica deabia se observa din dunga si m-am gandit deja ca de la impins s-a facut. E posibil sa fie de mai demult infundatura pentru ca deabia se vede dar oricum m-a socat cum se deforma tabla cana impingeam ieri la masina. E din 2005 loganul.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostEu cred ca are si putin insonorizant.
Problema sta altfel: la ce m-ar ajuta o tabla mai groasa?
Comment
-
Ai uitat de costuri...
Plus de asta, fosta mea masina a prins grindine suficiente si n-am avut nici o urma serioasa.
Deasemeni unde a fost grindina mai mare si alte masini au avut de suferit.
Copii cu mingea? Hai mai ca asta-i culmea...
Se indoaie cand o impingi? Schimba pozitia caci sigur nu o impingi de unde trebuie.
Comment
-
eu sunt multumit de tabla loganului! chiar e ce trebuie!
la accidente nu se deformeaza mai rau ca la alte masini, preia bine socul! cu grindina nu am avut probleme inca!si daca o sa am cu siguranta vor avea si alte masini!
L.E. Dark, lipsa de potasiu e de vina! trebuie peste oceanic!
Comment
-
Comment