Tabla prea subtire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu am zis ca nu sunt groase ramforsarile dar se putea si mai bine
    sigpic

Comment

Cum nici la unele modele Renault nu sunt asa de mari ranforsarile ca la Logan, eu zic ca e bine.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

bai voi sunteti comunisti mai fara suparare cand va aud cu tabla voasta groasa , si acum am citit si postul lu gege pai ba baiete daca avea tabla de 2ori mai groasa era si de 2ori mai grea...
        in ziua de azi toate masinile au tabla subtire sau nu mai au tabla , ptr ca tabla cu cat e mai deformabila absoarbe mai bine socurile adica energia cinetica si nu va mai frangeti gaturile... si va plangeti de logan ia ducevit la fiat albea sa vedeti acolo tabla subitre mai ales la aripile spate

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
          bai voi sunteti comunisti mai fara suparare cand va aud cu tabla voasta groasa , si acum am citit si postul lu gege pai ba baiete daca avea tabla de 2ori mai groasa era si de 2ori mai grea...
          in ziua de azi toate masinile au tabla subtire sau nu mai au tabla , ptr ca tabla cu cat e mai deformabila absoarbe mai bine socurile adica energia cinetica si nu va mai frangeti gaturile... si va plangeti de logan ia ducevit la fiat albea sa vedeti acolo tabla subitre mai ales la aripile spate
          am dat doar o parere nu trebuie sa va luati cu parul dupa mine
          sigpic

Comment

iuly stai calm ca nu am ziso cu rautate.... asa sunt eu mai glumet deci daca zic ceva nu o lua in numer de rau...

sigpic

Comment

Originally posted by iuly75 View Post
              am dat doar o parere nu trebuie sa va luati cu parul dupa mine
              Doar de atat te-ai speriat.Eu am vazut parca la reno clio sper sa nu ma insel o aripa fata sparta nu botita si mai zicem ca loganul are tabla subtire

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                iuly stai calm ca nu am ziso cu rautate.... asa sunt eu mai glumet deci daca zic ceva nu o lua in numer de rau...
                nu am luat-o in nume de rau dar la un simplu test cu apasarea degetului mare pe aripi si fete usi se deduce cat e de groasa tabla. de-ar mai fi vechile dacii sa vezi acolo tabla(anii 73-80)
                sigpic

Comment

Originally posted by iuly75 View Post
                  nu am luat-o in nume de rau dar la un simplu test cu apasarea degetului mare pe aripi si fete usi se deduce cat e de groasa tabla. de-ar mai fi vechile dacii sa vezi acolo tabla(anii 73-80)
                  stai sa vezi acu ce pari îti ei cu dacia din 73-80 :radmasa:

Comment

Originally posted by petroman View Post
                    stai sa vezi acu ce pari îti ei cu dacia din 73-80 :radmasa:
                    care mai au asa ceva,oricum era groasa
                    sigpic

Comment

• bai iuli eu personal nam nimic cu nimeni , dar ce nu intelegi?:d deci tabla groasa inseamna ca mori in accident... deoarece in caz de accident toata forta o vei abosrvi tu , asa daca tabla e subtire masina se face franjuri si u iesi fresh din masina

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                        bai iuli eu personal nam nimic cu nimeni , dar ce nu intelegi?:d deci tabla groasa inseamna ca mori in accident... deoarece in caz de accident toata forta o vei abosrvi tu , asa daca tabla e subtire masina se face franjuri si u iesi fresh din masina
                        eu unul nu-mi doresc vreodata sa testez tabla in stilul asta, de 12 ani fara un punct,amenda.......si nu doresc la nimeni de altfel
                        sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                          bai iuli eu personal nam nimic cu nimeni , dar ce nu intelegi?:d deci tabla groasa inseamna ca mori in accident... deoarece in caz de accident toata forta o vei abosrvi tu , asa daca tabla e subtire masina se face franjuri si u iesi fresh din masina
                          adica mai ramine ceva si de analiza:radmasa:

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                            Doar de atat te-ai speriat.Eu am vazut parca la reno clio sper sa nu ma insel o aripa fata sparta nu botita si mai zicem ca loganul are tabla subtire
                            sparta ptr ca e de plastic ... clio, megane, si o gramada de alte modele mai nou au aripi de plastic ... siguranta pietonilor pe primul loc

Comment

• Ati pus vreodata o sticla de 2l de apa minerala pe plafon, sa vedeti cum se lasa tabla, unde sunt colturile de la sticla?
                              Am ramas odata intepenit in zapada si am impins de la mijlocul portbagajului si s-a dus tabla inauntru noroc ca a revenit. Un prieten nu a avut noroc si cand a impins din fata s-a infundat capota.
                              La piatra mai mica ca nuca nu sunt probleme cu loganu(30 de minute a plouat cu piatra la Sinaia asta vara, de am zis ca se sparge parbrizul si se darama masina, dar la tabla nu a avut absolut nimic).
                              La piatra mare sunt probleme mari, am vazut masini ciuiruite rau.

Comment

• Tabla de pe plafon se indoaie foarte usor dar isi revine, eu am pus si 50-60 kg pe plafon, si pe barele transversale si s-a indoit si a revenit.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google