Sunt ingrozit. Nu locuiesc intr-un oras mare ca Bucuresti Doamne Fereste dar am avut mult prea multe probleme de cand am cumparat-o...si acum asta: E sezonul castanelor, si am primit si eu o castana (da'nu in cap) pe masina, mai exact pe capota fata... Frumos acolo chiar langa linia de mijloc a capotei, ca sa se vada... Intrebarea mea este: Atat de subtire este Loganul incat de la o castana sa se indoaie in halul ala capota? si daca pot remedia cumva problema... Voi posta in curand si poze sa se vada ce "norocoasa" e masina. sau posesoru'?
Tabla prea subtire
Collapse
X
-
@Maxx G-Unit: Eu parchez masina sub un nuc. Am pe capota nu mai putin de 7 gauri si pe plafon 2, pe portbagaj 1. Asta e, n-avem ce-i face, doar sa o repari pe CASCO.
Originally posted by Beleauaa pai de in romania loganurile fabricate mai de curand 2005 - 2007 sa zicem au tabla subtire pe ele din cate stiu eu
Comment
-
andrei eu am parerea mea frate si de ce o am .. la mama la munca si-a luat un coleg de al ei de curand un logan ... si am facut diferenta a mea e din 2004 a lui 2007 si tabla difera .. a lui e subtirica fata de a mea ...Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Si oare MCV 1.5 DCI cum au tabla?
Comment
Comment