If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cauciucurile de iarna sunt indicate sa fie folosite la temperaturi de sub 7 grade Celsius. Depinde de fiecare. Daca circuli si dimineata cand inca este rece, atunci eu recomand sa nu le schimbi.
care are de iarna eu nici nu le-am schimbat si am fost si la munte cu ele am urcat si pe zapada eu nu fac multi km si nu are rost sa tot le schimb vara iarna a fost -13 grade la semenic si am urcat fara probleme imi spunea un coleg ca si piesa dinte scaun si volan este importanta
Eu unul nu am ce sa schimb ca nu am cauciucuri de iarna am vrut sa imi cumpar dar nu are rost ca nu prea fac km iarna poate daca dau de bani iarna asta care vine iau un rand se cauciucuri si un rand de jante!
eu am aproape 11000 km facuti de pe 16 dec. de cand am pus caucioacele de iarna.... Am vazut prognoza meteo si zic sa le tin pana la sf. lui martie. Sa vedem ce se va mai intampla cu vremea...
Sub aceasta temperatura, gumele de vara sunt ca pestele pe uscat.
Hai sa nu exageram acum!!!
As vrea eu sa nu exagerez, dar cand a nins si a apucat sa se aseze putina zapada, franarea de la 40km/h la 0 dura mult prea mult, cu tot cu ABS... Am Continental-urile din fabrica...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment