Cauciucuri De Iarna...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cauciucuri De Iarna...

Le mai pastram pe masini?

Vremea a inceput sa se schimbe si sa fie din ce in ce mai cald. Doar noaptea mai scad temperaturile pana aproape de zero grade.
    e-mail: office@stickere.info

Eu le-am inlocuit cu cele de vara luni 09.03.2009

Comment

Cauciucurile de iarna sunt indicate sa fie folosite la temperaturi de sub 7 grade Celsius. Depinde de fiecare. Daca circuli si dimineata cand inca este rece, atunci eu recomand sa nu le schimbi.

Comment

Mai merg tinute pana spre sfarsitul lui martie.

Comment

Cand temperatura exterioara este mai mare de 5 grade C dimineata, atunci poti pune cauciucurile de vara.

Comment

7 grade,nu 5. ;)

Comment

7 sau 5, scheiss egal ideea e ca daca nu mai scade temperatura, ar fi cazul sa va schimbati gumele inapoi cu cele de vara.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

prognoza meteo: iarna revine. rezulta, mai tineti-le pana la sfarsitul saptamanii, poate si mai mult
                sigpic

Comment

care are de iarna eu nici nu le-am schimbat si am fost si la munte cu ele am urcat si pe zapada eu nu fac multi km si nu are rost sa tot le schimb vara iarna a fost -13 grade la semenic si am urcat fara probleme imi spunea un coleg ca si piesa dinte scaun si volan este importanta
                  Powered by LSS
                  http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Eu unul nu am ce sa schimb ca nu am cauciucuri de iarna am vrut sa imi cumpar dar nu are rost ca nu prea fac km iarna poate daca dau de bani iarna asta care vine iau un rand se cauciucuri si un rand de jante!

Comment

Originally posted by turbojack View Post
                      7 grade,nu 5. ;)
                      Daca ai citi mai bine ce-am zis, cand temperatura DIMINEATA este mai mare de 5 grade (semn ca primavara se apropie), poti pune linstit gumele de vara.

Stiu povestea cu 7 grade. Sub aceasta temperatura, gumele de vara sunt ca pestele pe uscat.

Comment

Sub aceasta temperatura, gumele de vara sunt ca pestele pe uscat.

Hai sa nu exageram acum!!!

Comment

la constanta merge, nu am avut cauciucuri de iarna niciodata(arata a gogosari ptr mine)...

Comment

eu am aproape 11000 km facuti de pe 16 dec. de cand am pus caucioacele de iarna.... Am vazut prognoza meteo si zic sa le tin pana la sf. lui martie. Sa vedem ce se va mai intampla cu vremea...
                            e-mail: office@stickere.info

Comment

Originally posted by adicata2003 View Post
                              Sub aceasta temperatura, gumele de vara sunt ca pestele pe uscat.

Hai sa nu exageram acum!!!
                              As vrea eu sa nu exagerez, dar cand a nins si a apucat sa se aseze putina zapada, franarea de la 40km/h la 0 dura mult prea mult, cu tot cu ABS... Am Continental-urile din fabrica...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google