oare cum se regleaza usile la logan ? cheia speciala o am in dotare . restul ? poate veni o sugestie si catre mine?
reglare usi
Collapse
X
-
Care din ele, fata sau spate? Vezi aici!Attached Files[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
-
calena, "pozele" sunt din manualul de reparatii al loganului. Tija din stalp (cuiul) are o plaja foarte redusa de reglaj. Apropierea usii de caroserie sa face din suruburile care prind balamaua de usa nu de stalp. (alea notate cu 8 in poza)Attached Files[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
-
Originally posted by vi_escu View Postc..................... Tija din stalp (cuiul) are o plaja foarte redusa de reglaj. Apropierea usii de caroserie sa face din suruburile care prind balamaua de usa nu de stalp. (alea notate cu 8 in poza)
Daca la inchidere nu e liniar pe caroserie se umbla la tija.
Comment
-
am si eu o problema la usa soferului......cand este inchisa si aplic presiune(imping) pe ea (in dreptul manerului) se aude un sunet metalic ca si cum cuiul ar freca pe sistemul de inchidere din usa...( acest sunet apare si pe drum denivelat). Credeti ca prin modificarea pozitiei cuiului as rezolva problema???
Comment
-
La Logan 1 ph2 (2011),intre balama si stalp este mastic sau sudura? Eu banuiesc mastic si peste el vopsea.Banuiesc ca pentru reglarea usii sus-jos,trebuie indepartat acel mastic.Poate sa-mi confirme cineva?Multumesc!
Comment
Comment