1L ulei gratuit pt. LOGANUL tau!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1L ulei gratuit pt. LOGANUL tau!

Am intrat pe site-ul Dacia si am gasit o informatie interesanta pt. aceia dintre noi care trebuie sa schimbe uleiul in aceasta perioada si vor sa faca o economie bunicica.

Va dau linkul sa va edificati singuri http://www.dacia.ro/noutati/cautam-m...schimb-de-ulei

Pe naiba ! Au scazut vanzarile la uleiu Dacia Oil de nu stiu baietii ce sa mai faca! Se vede ca lumea din ce in ce mai mult nu are incredere in uleiul lor si prefera un Mobil sau Castrol adevarat...decat un Lubrifin...
    Nu spun ca nu e bun, dar prefer altceva in motorul meu.

Comment

Se prea poate, Octavian, desi undeva pe forum citisem ca uleiul de la Dacia este ceva bun, ca nu sunt tampiti sa-si strice singuri motoarele pt ca apoi tot ei trebuie sa le repare pe garantie.

Uite, am citit acum si am aflat ca Dacia Oil ar fi Texaco. Sigur, ca sunt si uleiuri mai bune. Dar ma gandesc, ar fi dat Dacia garantie la motor 100.000 km cu Dacia Oil, daca ar fi fost prost?!

Gata, ca ma ia lumea la ochi, zice ca lucrez la Dacia, apoi... )

Comment

Mai m-am documentat, Octavian__28 cred ca are dreptate. Dacia Oil e Lubrifin. Dar s-o risca Dacia sa puna un ulei care s-o faca sa repare mii de motoare in garantie?

Am o cunostinta, director la un service Dacia, sa il intreb ce imi recomanda, pe bune, dincolo de politica firmei...

Comment

zenit ... astia de la Dacia numai stiu ce sa faca .. ca sa ne bage produsele lor pe gat ... dai ma drq decat sa fac schimbu la ei sa dau drq vreo 4 - 5 mil mai bine`l fac acasa si scap ieftin ... sau la un service si tot scap ieftin
          Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Pai motorul tine 100000 de km, fara discutii !!! Acum sa nu exageram, aproape orice ai pune (ulei) 100000 tine...problema e dupa km astia. Si parerea mea si mi-o respect, ca am ceva cunostinte, astia din service de abia ne astepta sa ne friga la portofel, din nou, sa nu exagerez, dar sunt foarte suparat. Baga un ulei bun, respectat de toata piata mondiala si nu ai treaba, du-te la un strain si spune-i da Dacia Oil ca-ti da cu el in cap...si sa-i mai spui ce e produs in Romania, de Lubrifin, va rog stimati colegi, treziti-va (care inca sunteti in ceata) la 150000 sa ma trezesc cu probleme la segmentii de ungere...si sa nu mai am compresie...din nou...poate exagerez, dar vreau sa iasa ceva in evidenta.
            Last edited by Octavian; 3 October 2007, 21:55.

Comment

Strategie de marketing. Oricum cam asta e pretul corect la uleiul Dacia Oil, adica 3L la pret de 4L, ca isi pun ei adaosuri enorme.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Corect! E strategie, in dezavantajul consumatorului pana la urma

Comment

la prima verificare de la 10.000km mi-au bagat Havoline 15W-40 daca nu ma insel, poate 5W-40..suna prea bine 5-40, deci clar 15W-40 am si stiu ca e semi sintetic. al doilea schimb acelalsi ulei.
                  si ca sa fiu on topic, iti dai seama ce adaos au la ulei ca iti dau un litru gratis! am lucrat 3ani in vinzari si stiu ca niciodata nu vindeam in pierdere. faceam cadouri, reducere si tot cistigam . chestii gen: iti pun hdd de 120Gb la pret de 80Gb ei nestiind ca e diferenta de 1$ . marketing, intradevar, si la dacia.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by Octavian___28
                    Pe naiba ! Au scazut vanzarile la uleiu Dacia Oil de nu stiu baietii ce sa mai faca! Se vede ca lumea din ce in ce mai mult nu are incredere in uleiul lor si prefera un Mobil sau Castrol adevarat...decat un Lubrifin...
                    Nu spun ca nu e bun, dar prefer altceva in motorul meu.
                    exact...nu vrea nimeni uleiul lor jegos care dupa 1000km se face negru,oameni cu cap prefera sa dea 20 ron in plus si sa ea un 5W-40 Elf Excelium care e mult mai bun sau alti ca mine care prefera ceva si mai bun ca Mobil 1 sau Castrol full sintetic.

Comment

Oameni buni, eu am verificat uleiul dupa 14900 km, exact inainte cu o zi de revizie si arata foarte bine (adica era curat si vascos, exact cum trebuie). La revizie m-am uitat ce baga in motor si am vazut clar TEXACO. Daca era un ulei prost care sa distruga motorul, al meu era de mult timp varza
                      sigpic

Comment

La mine s-a bagat uleiul Elf excelium.Vreau sa va zic ca la 13000 uleiul meu din fabrica era negru negru deci e clar ca au bagat panarama aia de dacia oil.Daca Renault recomanda uleiul Elf de ce vor ai nostrii sa faca pe desteptii atat ? Numai bine baieti
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pai francezii normal ca recomanda Elf, ca doar e uleiu' lor, de ei e produs, ar fi culmea sa recomande Castrol sau Mobil.
                          Dar asta nu are mare importanta, Elf, Mobil sau Castrol, se ''bat'' de pe acelasi nivel, toate sunt uleiuri net superioare fata de Dacia Oil.
                          Parerea mea si mi-o respect.

Comment

Oricum cam tot ce vand astia la dealer au preturi mult prea mari fata de valoarea lor reala. Nici eu nu cred ca-mi pun ulei de la ei la revizia de 15.000km. Prefer sa iau ceva mai de calitate (SI MAI IEFTIN) din alta parte si sa-i fac sa mi-l puna p-ala
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

eu uleiul de fabrica lam schimbat cu mobil 10w40 turbo diesel (asa scrie pe el) si filtru original la 1150 de km (nui asa cas nebun ) - am pus 10w40 ca asa scrie in carte(am citito bine)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google