ba da, cu rumegus e chiar indicat. sau cu zahar...
Super Dura Lube
Collapse
X
-
OK, DuraLube în sus, DuraLube SR3 în jos.. dar nu vorbeşte nimeni despre DuraLube 2 (pt. motoare noi).
Am câştigat aşa ceva cu ocazia concursului din emisiunea Motors, de pe Antena1 (LINK, minutu' 15:10) şi nu ştiu ce să fac: să-l folosesc? Al meu Golan are cam 23400 km (minim 19.000 făcuţi de mine), iar produsul cică se foloseşte pentru motoare (diesel şi benzină) care au max. 65000 km.
Nu prea sunt eu cu aditivii, dar "Duralubu`" ăsta pentru motoare noi mă pune în dilemă. Cu atât mai mult cu cât am cam "abuzat" de al meu 1.4, cu DaciaOil în el, şi mă cam mustră conştiinţa. Oare i-aş face un bine cu DuraLube2?Last edited by MyKe; 11 October 2009, 00:33.
Comment
-
Originally posted by MyKe View PostOK, DuraLube în sus, DuraLube SR3 în jos.. dar nu vorbeşte nimeni despre DuraLube 2 (pt. motoare noi).
Am câştigat aşa ceva cu ocazia concursului din emisiunea Motors, de pe Antena1 (LINK, minutu' 15:10) şi nu ştiu ce să fac: să-l folosesc? Al meu Golan are cam 23400 km (minim 19.000 făcuţi de mine), iar produsul cică se foloseşte pentru motoare (diesel şi benzină) care au max. 65000 km.
Nu prea sunt eu cu aditivii, dar "Duralubu`" ăsta pentru motoare noi mă pune în dilemă. Cu atât mai mult cu cât am cam "abuzat" de al meu 1.4, cu DaciaOil în el, şi mă cam mustră conştiinţa. Oare i-aş face un bine cu DuraLube2?B 44 NWP
Comment
-
Comment