Super Dura Lube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ba da, cu rumegus e chiar indicat. sau cu zahar...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ati citit voi vreun manual al unei masini in care constructorul sa recomande folosirea aditivilor?! Nimeni nu recomanda.

Comment

OK, DuraLube în sus, DuraLube SR3 în jos.. dar nu vorbeşte nimeni despre DuraLube 2 (pt. motoare noi).

Am câştigat aşa ceva cu ocazia concursului din emisiunea Motors, de pe Antena1 (LINK, minutu' 15:10) şi nu ştiu ce să fac: să-l folosesc? Al meu Golan are cam 23400 km (minim 19.000 făcuţi de mine), iar produsul cică se foloseşte pentru motoare (diesel şi benzină) care au max. 65000 km.

Nu prea sunt eu cu aditivii, dar "Duralubu`" ăsta pentru motoare noi mă pune în dilemă. Cu atât mai mult cu cât am cam "abuzat" de al meu 1.4, cu DaciaOil în el, şi mă cam mustră conştiinţa. Oare i-aş face un bine cu DuraLube2?
        Last edited by MyKe; 11 October 2009, 00:33.

Comment

eu las vinde.....
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sfatul meu prietenesc e sa-l vinzi cuiva mai credul sau care are motorul copt.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

La primul schimb baga ulei bun sa zicem Mobil1 si Duralube si nu vei regreta.

Comment

cred ca si darksid3 a tost destul de clar....uite...poate il vinzi la tedugoromania....
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Rău n-are ce să-i facă...

@ tedugoromania, îl vrei tu?

Comment

dar 2+2 la logan cu 100000 kmcred ca ar fi bun ?

Comment

Originally posted by MyKe View Post
                      OK, DuraLube în sus, DuraLube SR3 în jos.. dar nu vorbeşte nimeni despre DuraLube 2 (pt. motoare noi).

Am câştigat aşa ceva cu ocazia concursului din emisiunea Motors, de pe Antena1 (LINK, minutu' 15:10) şi nu ştiu ce să fac: să-l folosesc? Al meu Golan are cam 23400 km (minim 19.000 făcuţi de mine), iar produsul cică se foloseşte pentru motoare (diesel şi benzină) care au max. 65000 km.

Nu prea sunt eu cu aditivii, dar "Duralubu`" ăsta pentru motoare noi mă pune în dilemă. Cu atât mai mult cu cât am cam "abuzat" de al meu 1.4, cu DaciaOil în el, şi mă cam mustră conştiinţa. Oare i-aş face un bine cu DuraLube2?
                      baga ca nu are ce sa ii faca rau
                      B 44 NWP

Comment

Nu baga,ai sa regreti mai tirziu.Am bagat eu la vechea dacie si regret si azi.

Comment

eu am folosit inainte dura lube la Cielo si a fost ok

sigpic

Comment

Am folosit la solenza si am constatat o stingere mai rapida a martorului presiune ulei.

Comment

Originally posted by logabidci View Post
                              Nu baga,ai sa regreti mai tirziu.Am bagat eu la vechea dacie si regret si azi.

Spune-ne te rugam de ce regreti ? Nu ai simtit nici o imbunatatire si au fost bani aruncati pe fereastra ? Sau au aparut probleme la motor ? Multumim.

Comment

Au fost cazuri cand au stricat motoarele cu Duralube-ul pacii....cautati si voi pe Goagal....eu n-as baga asa ceva in motor nici daca il primesc cadou.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google