Troncaneli La Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Troncaneli La Usa

am un logan de prin 2005(29000km) si de un timp cand merg pe unele drumuri neasfaltate aud la usa din dreapte mea, adica pe partea stanga a masinii un zgomot ca atunci cand usa nu este inchisa bine.problema e ca usa e inchisa bine,am inteles ca e vorba de un surub slabit,sau ceva de genu....stie cineva cum sa rezolv problema?sa fie vreun surub in stalp sau pe usa la iala?

Nu mai scrie in limbaj mIRC!
    Last edited by andrei; 20 April 2009, 18:44.
    Slow & Safe

Strange-i surburile ce tin usa si verifica si suruburile de la boxa. Eu am avut surpriza ca una dintre tablitele in care intra surubul ce prinde boxa sa-mi fi sarit (nu-mi dau seama cum, surubul era tot acolo) si-mi zdranganea boxa. I-am cumparat alte tablite (nu-mi vine in minte acum denumirea lor exacta) si de atunci nu mai zdrongane.
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

se poate sa fie si bucsa din plastic. aia poti sa o schimbi sau sa pui izolerband pe ea. eu asa am facut
      sigpic

Comment

Incearca sa pui niste banda izolatoare (mai multa) pe boltul usii si vezi daca mai face.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

daca se pune prea multa, se risca sa nu se mai inchida portiera. am incercat sa pun vreo 2-3 straturi, dar nu se mai inchidea si asa am pus numai 1 strat si acum nu mai sunt nici un fel de probleme. spor!

sucze de offtopic, dar poate corecteaza cineva asta: Dacia Logan : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.
          Last edited by bogdan_1984; 20 April 2009, 18:54. Reason: eroare de tastare la titlu
          sigpic

Comment

da...o sa incerc si chestia asta q suruburile de la boxa...am vrut odata ssa desfac capacele de la boxa dar erau prea fixe si mi-a fost frica sa nu rup ceva...cum fac sa le desfac k sa pot verifica cum ai zis acele surubele?...ms pt sfat1

am uitat....scuzati greseala de la titlu...e din cauza vitezei
            Last edited by GMR; 20 April 2009, 20:07. Reason: Automerged Doublepost
            Slow & Safe

Comment

Se declipseaza normal, daca nu poti cu mana, incearca cu o surubelnita.

Comment

strange suriburile si regleaza cremaliera de la broasca usii

Comment

Asta nu e problema de la suruburile usii, sigur.

Comment

eu cred ca problema este urmatoarea:cuiul acela metalic intra cand inchizi usa in iala !cand masina era noua acolo avea un strat de cauciuc dar care in timp se toceste si loveste fier pe fier si iti da impresia ca usa nu e inchisa!multi zic ca pun banda izolatoare pe cuiul ala si remediaza problema insa eu am incercat si nu a avut nici un efect,prima oara am pus mai mult si nu prea se mai inchidea usa!am mai auzit la cineva ca a gresat cuiul ala si nu se mai auzea chiar asa tare! nu stiu cat de explicit am fost dar sper sa fie de folos postul meu

Comment

da.o sa incerc chestia asta cu gresatul knd o da aj la revizia de 30000....am pus de curand putina banda pe cui...acum ramane de vazut...chestia e ca nu suport zgomotele de genu acela intr-o masina.i-ti da impresia k ai exploatat-o la maxim...doar nu e taxi...
                      Slow & Safe

Comment

da stiu ca e o senzatie neplacuta sa se auda zgomote in ea!am avut si eu o astfel de problema si te cred pe cuvant!dupa vreo 2 luni am reusit sa o remediez era de la un plastik de la bord (mai exact acela de und se dezactiveaza airbagu-ul pasager) si eram in al 9-lea cer

Comment

Nu se rezolva cu gresarea boltului usii, ci numai prin schimbarea membranei de cauciuc sau prin punerea benzii izolatoare sau ceva asemanator.

Comment

Cel mai simplu nu e cu banda izolatoare, ci cu furtun transparent. Se gaseste in magazinele de constructii, nu mai stiu diametrul.
                            Am avut asemenea probleme cu ambele masini din familie si sunt rezolvate cu aceasta metoda. Eficient.
                            Chiar si inchiderea, zgomotul e mai plin si nu am gasit uzuri ale urechii mobile din yala, furtunul acela fiind unul maleabil
                            Incercasem prima data si cu banda de teflon, utilizata in instalatii pentru etanseizare si cu izolerband, insa e greu sa stabilesti grosimea straturilor si, in timp, se rup, macina benzile.
                            Spor la treaba!
                            Last edited by 77sky; 24 April 2009, 22:40.
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Salut ,daca tot este vorba de usa am o problema cu a mea de pe spate dreapte azi nu sa mai deschis cand a vrut sa coboare o prietena.Eu o blochiez din butonul de pe consola atunci cand plec la drum si tot la fel cand ma opresc din acelasi buton,insa azi dupa ce o deblochiez din interior nu se deschide doar pe afara.Ce-i de fcut?Asta tine de garantie ?Masina avea inchidere centralizat de cand am comandat-o.Pot sa merg la ei?Mersi de sfaturila precedente.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google