cred ca masina mea a fost facuta la schimbul 3....de troncane in halul asta
Troncaneli La Usa
Collapse
X
-
depinde acuma si pe unde mergi ! ...daca mergi numai pe drumuri "bune" e logic ca incepe sa troncane !... cati km ai ?
Comment
-
Originally posted by Vlad24 View PostCe noroc cu topicul asta.Am 60000 km cu golanul si acum vreo luna troncane usa stanga de rupe la denivelari.In mers am deschis usa si nu mai facea.De la cuiul ala blestemat e sigur.Se gaseste garnitura aia de plastic de cumparat????
Comment
-
Salut!Pai la mine nu s-a dus tocmai repede ca am 60000 in 3 ani si 7 luni cu loganul.Dupa mine a tinut destul.Si trebuie spus ca face numai usa soferului deci e logic ca aia se deschide cel mai des.Cuiele de fier nu afecteaza inchiderea pportierei?
Comment
-
daca vreti sa eliminati total zgomotele ce apar din cauza cuiului de pe stalp( care tine portiera ) cumparati cuie cum are adimrv, a postat cu vreo 2 pagini in urma si poza..asa am eu de cateva luni si cateva mii de kilometri si sunt super multumit, nu am cheltuit 40 de lei degeaba..este un user care vinde pe forum..cautati: vand cuie usi ph2 ..
eu am o problema, sau cel putin asa cred: cand dau drumul la muzica la volum maxim in care am claritate, se aude urat tare afara, gen ca s-ar misca fetele de usi..daca dau si mai tare, se aude si in masina. sa fie din cauza boxelor? ( sunt stok ) .." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
tot un zgomot..
O astfel de problema am si eu cu zgomotul la usi.. doar ca la mine nu este de la cui, ci de la balamaua usii, am observat ca surubul principal de la mecanismul care face ca usa sa se inchida singura la final de cursa este putin slabit, daca stie cineva ce tip de torx pot lua ca sa il strang, ce numar.. de 10,12 n-am idee, si daca a mai avut cineva zgomote din cauza balamalei nu de la cui. Multumesc frumos.
Comment
-
Cel mai bine cumpara un set de torxuri ,,costa maxim 20 de lei parca,,ca tot o sa ai nevoie de ele la masina.
Si cumpara din alea cu gaura in mijlocul fiecarui cap de torx,,pt ca unele suruburi la logan au un nit in mijloc pt a nu fi desfacute de catre cele normale.
AAa si daca tot umbli pe acolo dai si cu niste vaselina peste tot ce este mobil pe acolo balamale,axuri,etc..Last edited by Ivan Marian; 22 June 2010, 22:57.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostCel mai bine cumpara un set de torxuri ,,costa maxim 20 de lei parca,,ca tot o sa ai nevoie de ele la masina.
Si cumpara din alea cu gaura in mijlocul fiecarui cap de torx,,pt ca unele suruburi la logan au un nit in mijloc pt a nu fi desfacute de catre cele normale.
AAa si daca tot umbli pe acolo dai si cu niste vaselina peste tot ce este mobil pe acolo balamale,axuri,etc..
Comment
-
Daca va referiti la ""tija" aia care face usa sa se deschida in trepte (opritorul ala ) se desface cu T40 .
Ieri l-am desfacut si l-am gresat, dar am luat si masuri ca sa confectionez un fel de capac pentru gaura care este decupata in usa, sa evit intrarea prafului inauntru (care poate aduce numai bine macaralei, sau motorului de actionare al geamului).
Eu am luat torxuri micute, la 15 lei, acum vreun an,si sunt foarte multumit. Le-am prins in portbagaj, intr-unul din capacelele care tin tapiteria (revin cu poza ). Am desfacut toate cele pe la masina si nu s-au indoit, sau tocit. Interesant ar fi daca am gasi capuri torx la un pret rezonabil, pentru a le prinde in bormasina cu acumulatori (de ex. e cam incomod sa desfaci tija de care vorbim cu torx normal, te tot lovesti ba de bord - in fata, ba de stalpul central - in spate)Last edited by razv.an; 23 June 2010, 10:43.In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPrima data intoarce acel plastic de pe bolturi si vezi daca mai face la fel...Si daca e totul ok lasa-le asa intoarce.
Comment
-
in usa zdangane mai multe : tija de la manerul de deschidere din interior , plasticul acela de la cui daca e uzat ,si firele din usa ,
uitati-va la crististreulea a facut el o izolatie si numai zdangane nimic
eu miam facut plasticele alea de pe cuie din teflon!! si numai am probleme de vreun an in coacesigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6
Comment
-
am o problema la opritorul de la usa stanga ... strang acel surub si dupa ceva timp se destrange ...pot face ceva ?
Comment
-
Originally posted by Red_Fury87 View Postin usa zdangane mai multe : tija de la manerul de deschidere din interior , plasticul acela de la cui daca e uzat ,si firele din usa ,
uitati-va la crististreulea a facut el o izolatie si numai zdangane nimic
eu miam facut plasticele alea de pe cuie din teflon!! si numai am probleme de vreun an in coace
Comment
Comment