Troncaneli La Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai dreptate.Dar m-a tinut aceal plastic 3 ani.Daca ma mai tine inca trei acum ca am schimbat pozitia eu sunt multumit.

Comment

• luati`va cuie de metal si va disparea problema.
      eu am luat de pe un sandero

Comment

• Eu am scapat de zdranganeli-zbarnait prin strangerea celor 2 suruburi ale oglindei retrovizoare de la usa din stanga ( se slabisera ). Acum nu se mai aude nimic.

Comment

• ma ajutat-ti si pe mine ? ... usa de pe spate dreapta se inchide foarte greu ... iar ce-a de pe fata stanga se desface surubul de la opritor ... ce pot face ca sa rezolv problema?
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ca sa nu se mai desfaca surubu foloseste o saiba grower (asta am folosit eu) sau o saiba care ii crestata spre exterior. Usa din spate se deschide greu pentru ca a intrat mizerie la opritor pentru ca nu ai avut capace tirnati asa ca trebuie sa dai jos opritorul si sa il cureti cu petrol si sa il ungi cu vaselina.

Comment

• cum se da jos opritorul acela?
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Are 1 surub si 2 piulite, cel care ti se tot desface si cele doua piulite sunt unde intra opritorul in usa dar ca sa scoti opritorul trebuie sa dai fata de usa jos
                Attached Files

Comment

• sau in cazul usilor de fata dai doar boxa jos si iese pe acolo, scutesti din munca si nu dezlipesti masticurile de la fata de usa
                  Pain brings out the truth in us all...
                  ...how much truth can you stand?

Comment

• Cuiele de usa au vreun cod ? Ma intereseaza in special cele de PH2. Si la mine au inceput sa faca, in special cele de pe dreapta. O sa incerc in prima faza sa intorc cauciucul si sa ii dau o tura de banda dar as vrea sa le schimb cu unele de PH2.
                    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• dar ce sa intamplat ca nu mai gasesc pe nimeni care sa vanda cuie de usi ca am tot amanat sa le cumpar si acum se aude si la mine cam urat si vreau sa le schimb sa vad daca e de la ele.

Comment

• Am inlocuit amaratul ala de plastic de pe cui cu o bucata de furtun de presiune de 8 cu insertie. Sa vedem cat va tine.
                        Last edited by vi_escu; 15 August 2011, 15:13.
                        [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• Pana imi gasesc cuie noi de PH2 i-am dat 2 ture de banda, s-a imbunatatit radical situatia.

Comment

• eu tot banda am pus si nu am nici o problema

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
                              Pana imi gasesc cuie noi de PH2 i-am dat 2 ture de banda, s-a imbunatatit radical situatia.
                              nu-i cam mult doua ture? am facut odata la fel si nu se inchideau portierele si am trecut la o tura
                              sigpic

Comment

• Se pare ca nu e, cel putin la mine nu a fost mult, usa se inchide/deschide normal.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google