Troncaneli La Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vezi ca la usile din spate are o siguranta pentru copii sar putea sa fie de la aia nu stiu sigur!cand deschizi usa are un tamburus de fier care se da intr-o parte si-n alta!daca nu du-te cu ea la garantie

Comment

Ai avut dreptate BOG am rezolvat mersiii

Comment

pentru putin!numai bine

Comment

aceeasi problema am si eu. dar la mine e un fel de scartait la usa din dreapta. imi da impresia ca usa nu este inchisa bine :|. ceva solutii?
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher
          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

poate ar fi bine sa incerci sa pui niste ulei la opritori(sau vaselina mai bine)...chiar ma gandeam sa o fac si eu..asa preventiv...spor!
            Slow & Safe

Comment

Salut! Si eu am problema scartaitului. Daca las geamul din stanga jos se aude ca o zdranganeala cand drumul e denivelat. De asemenea cand am geamurile inchise aud zdranganeli ce cred ca vin fie de la geam, fie de la centuri, nu imi dau seama.
              Si de asemenea aud scartaieli de la bord. Nu stiu sigur, ori de la chestiile alea de aer, ori din alta parte.
              Si am masina de aproape 2 ani, am 29000.
              NU FURA! GUVERNUL NU ACCEPTA CONCURENTA!

Comment

Sigur ai o problema cu macaraua geamului, nu sunt stranse bine suruburile si posibil si ceva probleme la cupelele centurilor sau la bolturile usilor, daca se aud si cu geamurile inchise.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Zdranganitu` lu` peste

Mie mi se aud zgomote din stalp. Cred ca e de la mecanismul centurii pasagerului. Are cineva idee cum se rezolva treaba asta ca masina o am de 2 ani si se aude din primul an. Mi ca incep sa ma obisnuiesc....

Comment

Da stiu exact ce ai strange bine surubul de pe stalp de la incuietorea masinii...

Comment

Incercati mai intai sa le luati prin eliminare. Indicii si rezolvari sunt, slava Domnului. Asa teoretic poate fi orice, inclusiv fenomene poltergeist. De cele mai multe ori acel zgomot din stalp este de fapt acel cui de prindere al yalei de la usa...rezolvarile sunt deja explicate
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am avut si eu un troncanit la deschiderea usi stanga-spate parca se rupea ceva in ea , am gresat la maxim pe acolo si intr-o zi nu s-a mai auzit dar nu mai merg nici treptele acelea de sustinere a usi in anumite pozitzi... vre-un sfat. se poate umbla la mecanizmul acela fara sa desfac fatza usii...???

Comment

Eu am laureate ph2, decembrie, 7500 km.
                          Daca inchid usa avand geamul un pic lasat ( 2cm) se aude cum "oscileaza" ceva.. genul de "toiiingg". Daca inchid geamul de tot, usa se inchide normal, fara vreun zgomot in plus.
                          Mentionez ca am montate paravanturi.
                          Am incercat sa tot mut distantierele alea care se monteaza in interiorul chederului, crezand ca e de la paravanturi, insa se pare ca nu asta e solutia.. sau cel putin asa mi se pare mie.
                          Aveti vreo idee ce poate fi ?
                          In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

Pai vibreaza un pic geamu (cred ca la toate face asa).
                            Daca e inchis, usa se inchide asa mai sec, un pic deschis si face un zgomot de vibratie, dar nu e suparator (cel putin pt mine). N-am pretentia sa se inchida/auda usa ca la Mercedes ))

Comment

Nici eu nu ma astept sa fie o inchidere perfecta.. dar imi aduce aminte de vechea masina ( 1410), la care atunci cand inchideam portiera, vibra fata de usa. In alta ordine de idei, mergem pe ideea ca " asa face toate, domle " ?
                              In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

Nu e normal sa se auda asa, poate ai un surub al macaralei desfacut.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google