Troncaneli La Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand am izolat usile , si normal am demontat fetele de usi , la toate usile aveam piulitele de la macaralele geamurilor slabite . Iar acum am observat ca face zgomot la tirantu de la usa soferului . Banuiesc ca degeaba tot il gresez ca tot nu-i trece. Probabil va trebuii sa-l schimb , dar numai daca se face pe garantie . Si o alta chestie , apropo de zgomotul facut de boltul de pe stalpul usi . M-am gandit ca sa cumpar bara de teflon , si sa-mi fac la un strungar bucsile alea care acum sunt din plastic . Teflonul fiind mai tare sigur va rezista mai bine . Urasc sa pun banda izolatoare , mi se pare cusuta cu ata alba.
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

un pic off-topic
      @ FLORYN - ti-ai facut izolare fonica la usi, dupa modelul dat pe celalalt topic.. cu poze ? prin aplicare de folie izolatoare intre fata de usa si tabla ?
      Mai ai masina in garantie ? au avut ceva de spus cei de la dealer ?
      Last edited by razv.an; 13 May 2009, 02:56.
      In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

solutia este sa desfaci masca usii dupa ce ai facut rost de una bucata burete eventual cu adeziv pe o parte daca nu foloseste prenadez lipeste buretele pe tabla in zona tijei de actionare (sarma) a inchizatorului de aici vine trancaneala daca tija va sta pe buret vei vedea ca dispare la fel si la portbagaj numai ca acolo e mai usor sa faci operatiunea la fel pateam si cu solenta si in service primeam replica (clasicilor in viata) asa face toate insa s-a rezolvat dupa ce am gasit un meserias mai istet la logan am pus din prima buret si la cochila inferioara a bordului si chiar nu mai am astfel de trancaneli nici dupa 70000 km in alta ordine de idei si golful 5 al fiului meu are ac. probl.

Comment

multumesc de sfat ! o sa ma apuc de treaba.. dar o sa pun pe toata usa.. ceva care sa izoleze si fonic
          In Femei Si-n Frane Sa N-ai Niciodata Incredere

Comment

deci. sa o iau de la capat. azi am desfacut usile am pus bureti pe traseul tijelor lipit de tabla masinii pentru a elimina vibratiile, am strans toate suruburile macaralei, am schimbat plasticele acelea de pe cuiele de la inchizatorile portierelor am gresat tot ce am gasit si am crezut ca trebuie gresat. SURPRIZAAA! Zgomotul nu a disparut deloc ... nici macar nu s-a atenuat. Aveti vreo explicatie? Mi se pare acum ca se aude din stalpi. Merci
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

La cuiul ala unde se prinde mecanismul de inchidere al usii ai facut ceva?Ia da-i cu putin ulei la plasticul ala care se invarte pe metal si vezi daca ti-a disparut zgomotul. 90% de la ala e
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

da, strangei suruburile de la usi, si verifica si presiune la roti, la mine era foarte mare si aveam cauciucurile beton,

Comment

ok si io am un zgomot enervant (si cand zic enervant , e la modul ca mi-e rusine cand sunt cu cineva in masina sa bruschez putin masina ca incepe si face), apare numai in urmatoarele ocazii :

1. gropi si denivelari
                  2. accelerare (nu de melc)
                  3. frana (nu pe 5km)

De curand a aparut si undeva in stanga, acelasi zgomot mult mai slab ca in dreapta dar este de-a dreptul enervant. Este zgomot de plastic ce se freaca de ceva (ca atunci cand aveti o mobila si cand incercati sa o mutati face diverse zgomote, exact aceleasi zgomote). Vreau clar sa elimin zgomotul ori printr-o solutie ori prin vanzarea masinii. Evident intai incerc prima varianta. Mentionez ca service-ul mi-a zis ca "asa este" si ca nu au ce sa-i faca, io zic ca doar le e lene sa caute.

Va rog frumos daca aveti idei, ar fi apreciate. Multumesc
                  Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                  Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

cuiul de pe stalp , unde se inchide portiera , dai o tura 2 de banda izoliera si nu o sa mai faca.
                    garantat.

Comment

mi se pare jenanta faza. la alte masini cum de nu face asa? si la mine e la fel

Comment

pentru ca ai DACIA , o masina pt buget redus , ca si mine ca si restul colegilor de pe forum

Comment

am auzit si touareg care avea greierasi in portiera stanga de la sofer, asa ca...nimic nu-i perfect, numai ca remedierea la dacia este muuult mai ieftina decat la vw
                          sigpic

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                            pentru ca ai DACIA , o masina pt buget redus , ca si mine ca si restul colegilor de pe forum
                            da asa e dar totusi la vechea dacie din 91 nu se auzea nimic pe la usi si masina aia a fost o carutza la vremea ei fata de alte masini.

Comment

pai da, nu se auzea in usa , dar se auzea in alte parti.
                              baga`i o antifonare si o sa scapi de greieri din usi.

Comment

Hai mah ce dracu?...sunt masini si la 15 k oiro cu greierasi...ca sa nu mai spun ca se aude suspensia cum lucreaza la gropi...zici ca troncane.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google