eu am schimbat bucsile de plastic cu unele de bronz grafitat si nu se mai aude nimic de mai bine de 6 luni
Troncaneli La Usa
Collapse
X
-
bucsele de la usa se schimba odata la 2 ani din cate stiu ... dar cam dupa un an si 9-10 luni la mine au inceput sa troncane, si ca sa scapati de toate troncanelile luati vaselina si dati cu vaselina la boate balamalele usilor si pe acele bucse si un timp nu o sa mai faca ;) cel putin la mine asa face ... masina are 3 ani si bucsele nu au fost schimbate, iar dupa ce dau cu vaselina inceteaza orice zgomot de la usi ...
Comment
-
Si eu mi-am confectionat bucse dintr-un furtun de gaz(pentru aragaz)acel furtun este compus din 2 starturi ;eu am folosit doar stratul inferior - este un material foarte rezistent si nu mai am nici un fel de problema.Problema troncanelilor mai poate aparea si din cauza neechilibrarii usii,si trebuie umblat la balamale.sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
Troncanieli La Usa
rog sa fiu iertat daca am postat unde nu trebuia dar nu am gasit nimic. am un prestige ph2 16v cu 17000 km si deja au inceput scartaieturileprin interior si prin usi. am auzit ca prin usi este o problema arhi cunoscuta. exista vre un tutorial pentru rezolvarea acestei probleme ? cum as putea sa rezolv singur? adica sa desfac usile sa bag sau sa fac ceva pe acolo. cat despre interior astept idei . de pe unde provin zgomotele si ce sa le fac. multumesc
Comment
-
si eo am aceeasi problema ...la usa spate scartie cand o inchid
Comment
-
si cat costa 4 bucsii noi ? si cum le montez?
Comment
-
@lmtdedition:daca le confectionezi tu singur asa cum am facut eu si altii te ajunge nici 10 ron.Iar de montat este foarte simplu :le dai pe cele vechi jos si le pui pe astea in loc,o sa intre putin fortat(ceea ce este foarte bine) si gata.Daca citesti mai sus ai sa vezi din ce le-am confectionat eu.sigpic
TM 01 DEO
Comment
-
eu am pus bucse/cuie de ph2 de metal, cost 46 lei , sa redus zgomotul cu 90%, pun poze.sigpic #
Comment
-
@lmtdedition:daca le confectionezi tu singur asa cum am facut eu si altii te ajunge nici 10 ron.Iar de montat este foarte simplu :le dai pe cele vechi jos si le pui pe astea in loc,o sa intre putin fortat(ceea ce este foarte bine) si gata.Daca citesti mai sus ai sa vezi din ce le-am confectionat eu.
sincer sa fiu nici nu prea stiu unde sunt cele vechi...presupun ca trebuie data jos fata de la usa pentru montare ? PS : la mine scartie foarte urat, cand o deschid si cand o inchid ( se inchide si greu ) . Este din cauza bucsei problema? bucse ca cele originale gasesc la magazine? ca nu prea pricep sa confectionez din teflon
Comment
-
pocnetele vin de la bucsele /cuiele alea .asa cum zice adimrv trebuie inlocuite cu alea de ph2.si eu am acum zgomote de genul ala dar o sa rezolv la urmatoarea revizie.momentan am bagat un pic de vaselina.e provizorie treaba.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment