Troncaneli La Usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Alubandul nu face decat sa va ingreuneze foarte tare usile si o sa se inchida foarte greu.Intr-adevar se simte ceva diferenta.
    sigpic
    TM 01 DEO

Comment

revin ...am o noua problema ...la usa stanga fata cand o deschid se aude un zgomot de la balama si scartie ...ce trebuie sa fac ? ...cred ca sa schimb balamaua
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

incearca sa ungi balamalele
        sigpic

Comment

pai nu scartie , se misca si trozneste

Comment

LmtdEdition - strange surubu care fixeaza bratul usi de caroserie( balamaua).

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
              LmtdEdition - strange surubu care fixeaza bratul usi de caroserie( balamaua).
              ce torx trebuie? 40 sau mai mare?

Comment

Ce noroc cu topicul asta.Am 60000 km cu golanul si acum vreo luna troncane usa stanga de rupe la denivelari.In mers am deschis usa si nu mai facea.De la cuiul ala blestemat e sigur.Se gaseste garnitura aia de plastic de cumparat????

Comment

am si eu iar o problema la usa ? ... se inchide foaaarte, foarte greu usa !!! i-am dat cu wd40 - degeaba ! ... m-am gandit ca ar fii opritorul ? !

Comment

vlad,daca nu te deranjeaza aspectul "de carpeala" poti sa invelesti cuiul ala in banda izolier.o singura trecere este de ajuns.eu am deja 30.000km cu suruburile imbracate.nu arata comercial,dar banda isi face treaba.
                    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• @gxg,merci de sfat,dar parca nu as vrea sa pun banda cand pot cumpara acea garnitura de plastic,care oricum nu cred ca este foarte scumpa.Daca as gasi as lua pentru toate usile,asa preventiv.
                      @Dany,poate la tine e de la balama.Scartaie cand o inchizi?

Comment

• are si un scartait ca si cum ar freca pe ceva ... ce pot sa fac !???

Comment

• Originally posted by Vlad24 View Post
                          Ce noroc cu topicul asta.Am 60000 km cu golanul si acum vreo luna troncane usa stanga de rupe la denivelari.In mers am deschis usa si nu mai facea.De la cuiul ala blestemat e sigur.Se gaseste garnitura aia de plastic de cumparat????
                          Prima data intoarce acel plastic de pe bolturi si vezi daca mai face la fel...Si daca e totul ok lasa-le asa intoarce.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• singura solutie cred eu ca este sa dai muzica mai tare si nu mai auzi nimic.....cel putin eu asa fac ...am incercat si eu tot felul de solutii cu bureti cu banda de izolat...nimic nu mai merge.....stiti cum se aude un sifonier vechii cand incerci sa il misti? asa se aude asina mea cand trec peste denivelari sau dau in gropi....mi sa luat nu o mai suport,toate usile troncane, bordul nu mai zic,cred ca pana la urma o sa cada pe mine.....eu m-am resemnat nu mai incerc nimic,astept sa termin leasingul si o marit .......masina e din 2008 si deja e carutza....
                            I'm not an artist, i'm a fucking work of art ...

Comment

• la mine tot asa troncanea usa pe acel cui, l-am desfacut si am dat cu banda pe interior, apoi am introdus acel plastic. Efectul este unul si estetic pt ca nu se vede banda si nu se mai aude nici bataia.

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                                Prima data intoarce acel plastic de pe bolturi si vezi daca mai face la fel...Si daca e totul ok lasa-le asa intoarce.
                                Multumasc de sfat cred ca voi incerca ce ai facut tu mai intai.Pare logic si ar tebui sa ma tina inca 60000
                                @cozman,tu ai masina din 2008 si troncane din toate incheieturile,ca a mea e din 2006 si singurul zgomot provine de la aceasta usa.Mentionez ca am facut izolarea fonica a usilor.Pote si de aici nu am galagie in habitaclu.
                                Last edited by Vlad24; 19 June 2010, 14:18.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google