cheie schimb filtru ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@profesoru: Aia de 7 mm joaca in buson, cea mai buna ii aia de 8mm.
    2004 Dacia Logan 1.4MPi
    2006 Dacia Logan 1.5dCi
    2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Tudor_cj citeste postul meu mai atent (e vb de cheie filtru nu de patratul de la baie care bine inteles e de 8 mm )

Comment

Imi cer scuze n-am fost destul de atent
        2004 Dacia Logan 1.4MPi
        2006 Dacia Logan 1.5dCi
        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

se accepta scuzele (ora e de vina)

Comment

cheia de filtru
            cost 13 sau 15 ron
            Attached Files
            Captain of the black pearl

Comment

Am incercat sa scot filtrul cu cheia aia speciala luata de la un mecanic, nu am reusit. Filtrul sa torsionat ca o cutie de pateu. Atunci l-am facut bucatele insa tabla filetata a ramas inauntru. Am tot batut in ea toata ziua dar e intepenita rau. Ala de la Dacia Service, a incalecat filetul, am vazut eu ca nu era atent, il durea in c.. pe el, asa-i la revizie. Am vazut la colegii mei cum scoteau filtrul cu o surubelnita si un ciocan. Din 2-3 lovituri scurte il desfaceau. Acum nu stiu ce sa mai fac. Trebuie sa tai tabla aia cu biaxul.

Comment

Eu v-as sfatui 2 lucruri:
                Nu folositi instrumente "generatoare" de aschii (flexuri, biaxuri, sfredele si altele asemenea). Exista riscul de a sari parti suficient de mici in motor.
                Si doi: ungeti partile de contact, inainte de montarea filtrului, inclusiv garnitura.
                Aceasta e cauza principala a dificultatilor la desfacerea filtrului...
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Eu asa procedez intotdeauna, filtrul il strang la mana si nu am avut probleme in zece ani de soferie. Ce-am patit eu acum se poate intampla la una din zece mii de masini. Eu am fost alesul. Azi continui sa bat, sa tai, sa..., poate reusesc sa scot tabla aia.

Comment

@qchull stai linistit ca nu esti singurul. Tatal meu a patit la fel dupa ce a iesit din garantie nu a putut da jos filtrul ca animalele de la service nu pun niciodata un strop de ulei pe garnitura in schimb il strang cat pot de tare. E insa o smecherie este un surub si se poate scoate filtrul cu suport cu tot si asa se poate da jos mai usor filtrul. Zicea cineva ca de 10 ani strange filtrul cu mana. La Matiz si eu tot cu mana am strans si i-am facut cateva schimburi in 160.000 km si n-au fost probleme. Si la Logan la fel voi face dupa ce iese din garantie, intre timp, treaba lor daca strica filetul ca ei il schimba.
                    1.5 dci 2008; 1.2 16V GPL 2014

Comment

Gasiti in comert cheie de filtru si prelungitor la 30-40 ron pt ca la logan cu ac este o pozitie foarte dificila de ajuns la filtru si eu spun ca merita sa dai 30-40 ron si sa nu te mai chinui cu surubelnita si multe alte inventii!

Comment

sa vedeti 1.6 16v ce inghesuiala este mie mecanicul imi da scutul jos si schimba filtru pe dedesupt

Comment

Azi am schimbat filtrul de ulei cu cheie ca cea din postul 35 numai ca nu are coada asa lunga ci doar un surub de 17. Am luat-o cu 11 RON si a mers din prima. Pentru cei din Mures am luat-o din magazinul acela micut de pe Gh. Doja vis a vis de Moca.
                          1.5 dci 2008; 1.2 16V GPL 2014

Comment

cea mai buna cheie este cea pusa de tudor_cj restul care au tija sudata va spun eu din experienta ca va blestemati zilele daca aveti 1,4 mpi si mai are si AC,se poate desface si cu lantul dar daca vrei munca in zadar si sa piezi cca 4 litri de lichide din corp incearca cu lantul,o zi buna all
                            sigpic
                            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

15 ron cheie de filtru am gasit la magazinul de piese auto.

Comment

Cum arata cheia?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google