Bucsi Bara Stabilizatoare/antiruliu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Una originala e in jur de 40-50lei, lemforder 40lei...cam asta-i pretul. Vezi ca bieletele nu vin cu piulita, deci mai trebuie sa iei 2 piulite cu autoblocare.

Comment

Originally posted by zizy View Post
      sal...la 85k s.a retezat surubul de la bieleta antiruliu....am demontat am mers la magazin si surpriza...150 ron bucata ...de fabrica.. cica
      si mieeee ... 69000km; am vazut azi cand am schimbat o roata! am intrebat la un magazin= 28 lei bucata;
      ar trebui sa le schimb pe amandoua sau doar pe asta nasoala?

Comment

@ionut.c

Eu cand am schimbat bucsele la bara stabilizatoare mi-au spus ca trebuie schimbate amandoua.

Cred ca si la bielete e valabil acelasi lucru, tinand cont ca sunt pereche si lucreaza amandoua concomitent, au cam aceeasi uzura.

Si daca tot mergi la service, ar fi bine sa le schimbi pe amandoua, nu se stie cand te va lasa si cealalta.

Comment

De fel se schimba pereche,dar cu siguranta merg si cate una,gen pivot bucse ori de care a fi ea,cap de bara,bieleta.

Comment

hai ca am ajuns azi la service, s-a facut constatarea: una e retezata, si ... trebuiesc schimbate ambele = e mai bine asa!
            am dat comanda (la daciashop!) de bielete antiruliu FEBI (nu vreau sa fac reclama da sunt cei mai buni la pret!) urmeaza sa ridic comanda si montajul; revin cu impresii dupa!
            am observat azi ca roata stanga-unde e bieleta bushita sta inclinata de sus spre interior (camber frate!) sa fie din cauza bieletelor ?
            bafta tuturor!
            drumuri fara gropi!

Originally posted by ionut.c View Post
            hai ca am ajuns azi la service, s-a facut constatarea: una e retezata, si ... trebuiesc schimbate ambele = e mai bine asa!
            am dat comanda (la daciashop!) de bielete antiruliu FEBI (nu vreau sa fac reclama da sunt cei mai buni la pret!) urmeaza sa ridic comanda si montajul; revin cu impresii dupa!
            am observat azi ca roata stanga-unde e bieleta bushita sta inclinata de sus spre interior (camber frate!) sa fie din cauza bieletelor ?
            bafta tuturor!
            drumuri fara gropi!
            si gata! le-am rezolvat! le-am schimbat pe ambele! cost total= 56+40=100lei! subtire as zice!

PS: grija mare ca bieletele vin fara piulite!
            Last edited by ionut.c; 4 September 2012, 19:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Doar piesele originale vin cu toate accesoriile gen piulite la capetele de bara suruburile de la antiruliu etc.

Comment

la revizie la 135 000 am gasit bieleta antiruliu dr rupta sch ambele de origine 75 lei / bucata am sch si bieleta antirasturnare care avea 2 urechi rupte din 4 210 lei precizez bieleta antiruliu noua nu avea piulita a trebuit sa caute mecanicul una prin service

Comment

Eu am schimbat la 70.000 km bucsi bara, bielete antiruliu, capete de bara, si brate cu pivoti.
                  Bieletele am pus Meyle si au avut si suruburi cu blocare in punga.
                  La fel si capetele de bara.
                  Pret total 872 lei + 20 lei taxi (sa cumpar bratele echipate) + 30 lei manopera in service la prieteni.
                  Urmeaza azi sa merg si la bracaj, cu toate ca are doar o foarte usoara tensinta de dreapta. S-au potrivit foarte bine piesele noi.
                  GL-22-TOF

Comment

Auma mai nou e posibil ca si firmele astea mai bune care fac piese de calitate sa puna si accesoriile la cutie,dar destui de putini.

Comment

Originally posted by jambon View Post
                      Doar piesele originale vin cu toate accesoriile gen piulite la capetele de bara suruburile de la antiruliu etc.
                      nop! nici alea originale nu aveau piulita!

Comment

La capete de bara sa stii ca ai dreptate nu am gasit nici eu piulitele,chiar si la cele originale.

Comment

si eu am schimbat la 42.000 km bucsile de la bara stabilizatoare si bieletele antiruliu. 200 lei piesele, originale (toate 4 buc) + manopera 60 lei.. mi-au zis aia la magazin ca nu se intampla niciodata sa nu aiba pe stoc ca se vand foarte bine si se aprovizioneaza ca lumea )
                          Logan Prestige - 2008 - 1.5 dCi 85 CP

Comment

Salut,ieri am facut schimbul la ulei si filtre si am observat ca bieleta antiruliu din dreapta este crapata rau,cea din stanga mai putin iar bucsile sunt taiate.La drumuri cu piatra se simt vibratii in volan,oare asta o fi cauza?Am 87000 km,an 2008 si nu am schimbat decat bielete si capete de bara.

nimic nimeni?
                            Last edited by john Q; 24 August 2013, 12:26. Reason: Automerged Doublepost
                            "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Nimeni, nimic, ce?

Originally posted by john Q View Post
                              [...]bieleta antiruliu din dreapta este crapata rau,cea din stanga mai putin iar bucsile sunt taiate[...]
                              Nu e destul de clar ca bieletele antiruliu trebuiesc schimbate? Sau simti nevoia sa-ti confirme cineva treaba asta?
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Azi le schimb oricum,ma refeream la simptomele cu vibratiile in volan.

Si da, am obiceiul sa cer confirmare la lucruri pe care le stiu deja .
                                Last edited by john Q; 24 August 2013, 13:08. Reason: Automerged Doublepost
                                "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google