Tipuri De Cauciucuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tipuri De Cauciucuri

Momentan am pe masina niste cauciucuri Good & Year Eagle F1 de 205/55 R16
    Acuma vreau sa mai imi cumpar 4 cauciucuri, tot Eagle F1.
    Problema este ca am gasit 2 tipuri de Good & Year Eagle F1, cu preturi diferite : Unu la 8 mil/buc si altul la 4 mil/buc, aceeasi marime si acelasi profil.
    Intrebarea este care este diferenta dintre ele?
    sigpic

Stai sa-nteleg ,8 milioane un cauciuc? Si 4milioane este mult...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

exact
      Problema e ca acelasi cauciuc e si 4 mil si 8 mil/buc, eu neobservand nici o diferenta intre ele
      sigpic

Comment

Scump dom'le,scump....dincolo....
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Intrebarea mea e ce marca e aia Good & Year? Ca imi suna a ceva gen Futachi, Neke sau Pavasonic.
          numar secundele

Comment

Originally posted by adi_trif28
            Momentan am pe masina niste cauciucuri Good & Year Eagle F1 de 205/55 R16
            Acuma vreau sa mai imi cumpar 4 cauciucuri, tot Eagle F1.
            Problema este ca am gasit 2 tipuri de Good & Year Eagle F1, cu preturi diferite : Unu la 8 mil/buc si altul la 4 mil/buc, aceeasi marime si acelasi profil.
            Intrebarea este care este diferenta dintre ele?

8 milioane bucata?adica 32 de milioane setul? Loooollllll.....a innebunit lupu'..ce jante iti iei cu banii aia sta matza in coada

Comment

Poate or fi o noua tehnologie, cauciuce care se regenereaza...ooo daaaa
              :inlove:

Comment

goodyear eagle F1 reperele alea ce le-ai zis tu sunt in jur de 4 mil bucata...ca m-am interesat si eu ...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ok
                  am vazut si eu, dar am mai vazut si ca sunt tot asa cauciucuri si la 8 mil, aceeasi marca si aceleasi dimensiuni
                  sigpic

Comment

astea Eagle F1 au intaritura aia suplimentara in laterale..poate asa sunt alea de 8 milioane dar totusi nu cred ca sunt asa scumpe.

Comment

uita'ti aici preturi exacte http://www.anvelope.ro/anvelope_select_2.php?pid=2
                      1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Originally posted by Hellman
                        preturi exacte da cam scumpe...eu initial am vrut sa le iau pe ale mele de aici...dar am gasit mai ieftine cu 50 ron/buc fata de pretul afisat de ei pe site aici.

Comment

salutare
                          puteto sa-mi spuneti si mei daca niste cauciucuri cu dim 205/55/15 se potrivesc pe un logan si daca da cam ce probleme pot avea
                          Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

se potrivesc .. iti trebuie doar jante pe 205 care sa mearga pe logan si gata. am prieteni care au si de 215 pe logan si nu au probleme ... nu atinge
                            1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

@ stanlei_82: iti trebuiesc jante de 7" latime (175-180mm) pt gume 205/55R15. grija ca, cu cat sunt cauciucurile mai late, cu atat se incarca mai tare pivotii, capetele de bara, planetarele, rulmentii...socul in marginea unui cauciuc lat se simte (pt piesele de mai inainte) ca si un soc cu masina incarcata pe un cauciuc normal. iar daca se exagereaza cu latimea gumelor, s-ar putea sa frece in aripi , mai ales la aripa fata, la viraje stranse, in viteza, cand masina se lasa in suspensii(acu' un 195 sau 205 merg sigur pe logan, 215 poate, dar 225-245 nu stiu daca mai au loc...)
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google