ajutor - zgarietura bara protectie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ajutor - zgarietura bara protectie

zgarietura pe bara de protectie din plastic...cum o scot? cu ce?

Zgariata pe plastic sau unde e vopsita? Fa si tu o poza sa vedem.
    Si a mea e zgariata in fata pe o portiune de 10-12 cm si pe plastic si unde e vopsita...asa am lasat-o.

Comment

ai casco dute la politie ia dovada dute la asigurare si ti`o revopseste pe banii asigurarii un service toata bara
      Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

e pe bara aia neagra, care nu e vopsita..am auzit ca exista un smirghel fin care o face ca noua

Comment

depinde cat de adanca este zgarietura
          poti incerca cu alt plastic de culoare neagra sa freci pe bara unde este zgarietur dar sa nu apesi foarte tare , dai incet iar apoi cu o carpa imoiata in praimar dai pe suprafata barii

Comment

nu e deloc adanca, adr e vizibila si asta nu-mi place

Comment

si eu am frecat spoileru spate de un stilp de luminat stradal ) bara de plastic si mam dus la potera miam luat dovada apoi la casco dosar apoi la service dacia lau schimbat unu nou + vopsit in culoarea masini,spoiler nou = 600.00 roni
              sigpic

Comment

nu vreau sa ma umblu la casco pt o zgarietura. Ma gandeam poate stie cineva vreun smirghel mai fin cu care o pot indeparta ca tare ma enerveaza can o vad

Comment

bogdane tu ai boala pe smirghel... ti-au zis baietii si metoda cu frecat cu sacul de plastic sau o bucata de plastic sau vezi ca exista si polisuri de plastic sau creme... lasa-l naibi de smirghel cu ala umbla bunicu in 1900 toamna...

sigpic

Comment

Daca nu te pricepi, eu spun sa o lasi asa, cand ajung acasa iti pun o poza sa vezi cum e a mea zgariata.
                    Ia-o ca pe un ''botez''. Alt rau sa nu fie.
                    Si mai am si in spate o zgarietura pe plastic de la una bucata poarta din fier forjat, a proptit-o vantu'...mama lui...

Comment

Originally posted by sonykel
                      bogdane tu ai boala pe smirghel... ti-au zis baietii si metoda cu frecat cu sacul de plastic sau o bucata de plastic sau vezi ca exista si polisuri de plastic sau creme... lasa-l naibi de smirghel cu ala umbla bunicu in 1900 toamna...

gasesc cumva prin carefour polish pt plastic? dak nu, unde pot gasi? cum ii zice? a mai folosit cineva?
                      care-i faza cu sacul de plastic?chiar merge?am crezut ca e gluma

Comment

Originally posted by BOGDAN1709
                        gasesc cumva prin carefour polish pt plastic? dak nu, unde pot gasi? cum ii zice? a mai folosit cineva?
                        care-i faza cu sacul de plastic?chiar merge?am crezut ca e gluma

CHIAR NU STIE NUMENI?

Comment

da sar putea sa gasesti si in pecouri iar faza cu sacu de plastic sau cu bucata nu e o gluma , ptr ca tu cand freci plasticu se incinge se se umple zgarietura...

sigpic

Comment

incearca cu crema de pantofi din aia la bidonas cu burete la mine a mers

Comment

Daca ai observat, de la ultima postare sunt aproape 3 ani. Cred ca pana acum ori si-a rezolvat problema ori s-a obisnuit cu ea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google