Patanie Service-smecheri De Service Autorizat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la unul dintre service-urile agreate de asiguratorul celui care m-a lovit si am ales nesti.
    Era service de reprezentanta Dacia sau service AGREAT de asigurator? (adica unul de cartier).

In cazuri d-astea cel mai bine e sa mergi la asigurator (unde are ala rca) si sa vezi ce suma iti aloca ei pentru reparatie si apoi sa o faci in regie proprie.
    Stiu oameni care au iesit foarte bine asa, adica au ramas si cu bani.
    In reprezentanta i-au cerut 2200 lei, asiguratorul a spus ca nu ii da mai mult de 1600 lei.
    A luat banii si in regie proprie (srvice particular) a iesit la 800 lei ))

Comment

Bai - hai sa va spun eu cum e cel mai bine....si vorbesc aici doar de cazul in care te trezesti lovit si nu esti vinovat.

Mergi direct la Politie, cu cel care te-a lovit, instant fara discutii. Politia iti face autorizatia de reparatie, lu' ghinionistu ii ia carnetu' sau ii da amenda, tu iei copie dupa asigurarea si talonul vinovatului si te duci bine mersi la asiguratorul lui, care speri sa nu fie EuroIns sau Carpatica (cand e vorba de RCA). Daca ii expui vinovatului treaba cu amenda si luatul carnetului, inainte de mersul la Politie si el e de acord sa iti dea in mana pe loc suma ceruta de tine (estimezi si tu din ochi asa....), ai rezolvat si mai elegant (adica poate faci si profit....)

De ce spun asta? Pentru ca sunt patit. In martie mi-a lovit masina (parcata regulamentar, fara mine in ea) o dacie 1300. Am incercat sa ma inteleg cu omul, am mers la asigurator, a semnat pe constatul amiabil si am luat-o in mana de atunci - nici acum nu am rezolvata problema cauzata de el (doua mici impunsaturi pe cantul ambelor usi din stanga)....a doua oara, pe 4 octombrie m-a lovit rau de tot un golf 3, neacordandu-mi prioritate, ba mai mult, intorcand, parcat fiind, de pe un sens pe altul....Pac, ma trezesc cu ambele usi dreapta distruse total, stalpul si pragul infundate, aripa spate infundata.....am mers direct la Politie si in 10 zile am avut masina reparata (cu tot cu mers la asigurator). Daca vreti va recomand si service-ul care mi-a facut-o....nu am dat nici un ban, doar ca am stat fara masina 10 zile....si ca tot se vorbeste de furturi, mie pana si izolatia din usi mi-a pus-o la loc....problema era ca nu isi aduceau aminte....

So...bottom line: e la noroc, insa trebuie sa prinzi si smecheria. Vezi cat de simpatic e inspectorul de daune pe mana caruia pici, ii dai un cadouas, lugu lugu...la service, la fel, un cadouas (nu bani, de preferat alcool ) si daca ai si noroc, esti rezolvat. Singura parte nasoala e cu Politia - aia efectiv isi bat joc de oameni....stai ca prostu' pana se misca aia doi din birou si mori de oftica, gandindu-te ca tu in 5 minute terminai de tastat ce a tastat ala in 20 de minute....si cand mai vezi ca pleaca si vine peste inca 20 de minute cu o punga de McDonalds, dupa care dispare si apare in alte 30 de minute si mai sta de vorba, "la cafea" cu colegu' inca 20 de minute.....Anger Management - cine a vazut filmul stie; da nu poti sa zici nimic ca ai nevoie de "cartia" de reparatie.....

De, "Romania, Te iubesc"
      Numai bine!
      Last edited by Y C S; 5 November 2010, 12:53.

Vorba multa, saracia omului

Comment

@octavian_32 salut, nesti e service dacia cu showroom, magazin, toate alea, si era printre cele agreate de asigurator. ceea ce spui este ok, si cred ca daca voi mai fi in situatia asta, sau mai bine zis, cand voi mai fi in situatia asta voi proceda asa, adica sa o fac in regie proprie.

@y c s salut, asiguratorul era chiar euroins , dar nu asta a fost problema, spre mirarea mea, ci service-ul, de la care ma asteptam cel mai putin, fiind vorba de ditamai reprezentanta, dar afara vopsit gardu, inauntru compatrioti dragi... astea sint momente in care imi vin in minte cuvintele lui mahatma gandhi 'be the change you want to see in the world'. degeaba injuram politicieni daca noi nu sintem mai buni cu nimic.

Comment

cu toate ca fac putina nota discordanta fata de primul post pot spune ca sunt multumit de service-ul dacia.
          primele 4 revizii le-am facut la orastie la dacia deoarece erau renumiti si pentru munca si pentru ca te lasau langa masina. toate bune si frumoase. la sfarsit o mica atentie la mecanic, niciodata inainte, si fiind novice puneam intrebari de se saturau aia de mine.

saptamana trecuta am schimbat un rulment pe spate si senzorul de presiune de pe pompa de servo. bineinteles ca la dacia rulmentul era 3 mil, iar eu l-am luat din magazin, in cutie originala cu holograma la 85 lei. in fine preturile mai putin conteaza. cert e ca am fost de data asta la service dacia in deva si am fost multumit. am stat tot timpul langa masina. chiar m-am bagat pe sub ea sa inspectez ce ma interesa, iar mecanicul amabil.

ieri am fost la revizia 5. cu toate materialele mele. la fel am stat langa masina si totul decurs ok, n-a comentat nimeni ca am venit cu piesele mele, decat un fraier care s-a bagat in seama ca de ce bag castrol 5W40, si nu 5W50? asa mi-au recomandat aia care mi-au pus GPL, sa pun castrol 5W40? m-am uitat urat la el si i-am raspuns doar ca de 3 ani bag doar castrol si m-am intors cu spatele la el.
          citind pe aici mi-am adus aminte ca am cumparat termostatu fara garnitura,si impreuna cu alt mecanic m-am dus peste drum la repr. renault sa cautam garnitura. am lipsit vreo 10 min. timp in care castrolu meu disparuse in motor...presupun.
          m-au si intrebat daca vreau placutele de frana sau bujiile inapoi, dar ce sa fac cu ele?

Comment

eu am 52. 000 si nu le-am shimbat si inca mai merg dar le schimb in vara , asta se cheama tzeapa si eu in locul tau nu le plateam si plecam pentru ca le faceam caterinca si ma lasau in pace la ulei (nu ti l-au schimbat) la placute (nu erau ale tale) si la filtrul de ulei (nu l-au schimbat) si asa ieseau ei cu banii in rest la nimicuri din astea cum ar fi filtrul de aer poti sa-l schimbi si tu acasa in 5 minute si uleiul daca ai chef de murdareala chiar si placutele eu nu ma duc in service numai la lucruri serioase cum ar fi distributia . bujii (nu am cheie dinamometrica) si alte chestii , de exemplu am fost sa-mi pun cauciucuri de iarna pe spate si mi-au luat 40 lei de echilibrat / roata si la vulcanizare e 8 lei si alte chestiii din astea tot felul de magarii

Comment

salut, e bine ca fiecare povesteste pataniile llui pentru ca noi ceilalti sa invatam din greselile lor pentru ca cei mai buni invata din greselile altora si nu din greselile lor... puteti posta aici pataniile voastre cu mecanicii sa invatam si noi sa nu patim ca voi
              Logan laureat 1.2

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google