Ce sa nu lipseasca din Logan ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ce ziceti de o cotiera? la drum lung te relaxeaza, zic eu? ce parere aveti?

si eu am patura, cutit, o surubelnita, trusa de prim ajutor, stingator, si normal o roata de rezerva, desi sunt sofer de 9 ani si nu am avut pana niciodata.
    Last edited by andrei; 10 December 2007, 17:49.

Comment

Originally posted by adisss
      ce ziceti de o cotiera? la drum lung te relaxeaza, zic eu? ce parere aveti?
      Da ce ziceti de o canapea in portbagaj? Ma refer numa la cei cu mcv. Cand te enervezi, tragi pe dreapta si pui fundu pe canapea ) Te relaxezi, visezi frumos, dupa care

Comment

eu am urmatoarele lucruri in portbagaj:
        cabluri de curent
        cablu de remorcare
        spray deblocant de filete
        spray contact electric
        spray de vaselina
        spray ulei de vaselina
        manusi
        racleta
        5L solutie parbriz iarna
        5L antigel preparat
        patent+surubelinita
        solutie pt yale
        lanterna
        cutit de vanatoare
        graficul de rambursare al creditului
        topor
        lavete
        hartie igenica

si intre scaune am cotiera

Comment

Am avut nevoie de zapada asta ca sa ma hotarasc sa-mi iau o racleta sau o maturice. Saptamana trecuta, in Cora, am zis ca nu iau ca si asa nu voi avea nevoie ) )

@robocoop, cutit de vanatoare, topor... ce faci frate? Grenade, pusti cu luneta... nu ai? ))

Comment

maturica
            racleta
            laveta si cam atat.....scule nu am...oricum nu as stii ce sa fac cu ele) Un coleg mi-a zis ca are si o sticla de benzina!!!! imi aduc aminte de vechea 1310 care mirosea vesnic a benzina si gaze de esapament !!

Comment

probabil @roboocop se gandeste ca daca ramane izolat prin padure trebuie sa vaneze ca sa supravietuiasca...)) ) .....
              0.9 tce SL plus

Comment

Am uitat servetele, spry cu silicon si cheia de la antifurturi. Si toate CD-urile cu parazitii , Spike, BUG(acasa nu mai am voie sa le ascult ....

Comment

eu in locu lui daca as ramane in padure as da comanda de o pizza in 30min vine

sigpic

Comment

Margherita sau Quattro Stagioni?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Diavlo(picanta) ca uite asa incepi sa alergi dupa apa prin padure si te incalzesti si poate dai si de civilizatie...

sigpic

Comment

baieti ati uitat agheazma si lumanari. ca icoana cred ca avem cu totii.

Comment

Cotiera ar fi o chestie interesanta.. da faza ii ca am inteles ca nu ii prea fixa si la fiecare curba tot se misca.. si nu am auzit ceva cotiera care sa aiba suport calumea de sustinere:-?? si in suruburi sau cu super glue nu prea as.. vrea
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Cea originala de la dealer sta bine...mai multe despre cotiera... http://www.loganclub.ro/forum/cotier...hlight=cotiera
                            sigpic

Comment

Cotierele de la dealer au o intritura metalica, nu se mai misca cum se miscau cele vechi. Doar sa fiti atenti sa luati cu intaritura, ca poate mai sunt ramase cele vechi si trebuiesc vandute...
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

yo am in portbagaj roata de rezerva triunghiu` stingatoru` carpe solutie de sters geamurile keia de capace o sticla cu apa lanturi lopata un saculetz cu nisip racleta aia sau i`o zice pt geamuri hartie igienica(knd te taie e lux ) o lanterna o patura si km atat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google