Omul se referea ca sunt bune pentru a tine pompa de la benzinarie.
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
-
Asa tata asta e cel mai important ca doar sntem campionii lumii la baut berea
sunt nou propietar de logan berlina. Pana acum sau adunat mai multe dar cele mai importante un compresor pt roti |(la-am primit de la colegi de munca cand am udat masina) o folie de plastic pt cazurile cand mai pun cate ceva murdar in masina
-pe langa gratarel mai e un sac de carbuni si o cutiuta cocheta cu 2 farfurioare metalice, un cuti 2 furculite
si alte prostii necesare masinii.1.5 dc
Comment
-
si eu sunt de acord ca nu ar trebui sa lipseasca cotiera! si ptr mine nu ar trebui sa lipseasca muzica... de orice fel!
Comment
-
ce sa nu lipseasca din Logan....
de la mine din masina nu lipsesc urmatoarele:
- 2 suluri cu cd-uri
- PDA-ul cu GPS sa nu ma pierd prin parcare
- o umbrela de vreo 4 persoane in caz ca incepe sa ploua in masina
- 3 maimutoi de plus care tin de urat la boxele din spate
- deodorantu de la oglinda sa acopere putoarea de fum de tigara
- zeama de parbriz in portbagaj
- prietena pe locul din dreapta e optionala ca-i scumpa benzina si poate sa mearga si cu RATB-u
LE: a, si mai am in portbagaj o geanta neagra cu inscriptia Dacia despre care am inteles ca ar contine triunghiul, cutia de prim ajutor si ceva becuri de rezerva. dar nu bag mana-n foc ca n-am verificat-o niciodata. si mai e si stingatorul sa dau cu el in cap la oricine imi zgarie frumusete de Logan in parcare.Last edited by bro; 19 January 2009, 12:54.
Comment
-
Eu am in masina asa:
-cateva perechi de ochelari de soare
-guma
-lavete
-bidon 5 l sol de spalat geamuri
-racleta
-servetele umede/uscate
-cutter
-baghete de plastic
-spray care innegreste anvelopele
-stingator
-triunghiuri
-crick
-roata rezerva
si cred ca atat
Comment
-
eu am asa:
-deodorante:ambipur antitabac,o sticluta areon,2 braduti
-servetele umede si uscate
-2 harti:harta tarii si a jud dolj(cadou de la reprezentanta)
-muzicaaaa ,4 sau 5 cd-uri
-o iconita de la manastirea cozia
-un papitoi micut silvestre
-detector cobra
-stingator,triunghi,trusa prim ajutor,cric,rezerva,becuri de rezerva...
-un prosop si 2-3 lavete pt geamuri
-carbuni
-gratar
-saltea gonflabila de apa
-pompa de mana
cam astea ar fi
din pacate nu am cotiera,da se rezolva in curand
Comment
-
eu am stingator, trusa, triunghi, vesta, cric, roata rezerva, spray pentru bord cu duhoare de lamaie, spray si spritiera pentru dezghetat/dezaburit parbrizul.
vorba lui catalin. ar trebui si cablu de remorcare...ca nu se stie. si nu e vorba numa de logane, ca ieri am vazut un passat din 2004 care nu a mai reusit sa plece de la semafor si a chemat platforma.
Incearca sa scrii si tu ca toti ceilalti de pe forum.Last edited by valeriuciprian; 19 January 2009, 18:57.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ala se pastreaza in telefon
Incearca sa scrii si tu ca toti ceilalti de pe forum.Last edited by valeriuciprian; 19 January 2009, 18:58.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment