pai de unde draq sa stiu ca vrei manusi ptr condus...
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
Preventiv pt. anotimpul asta, mi-am pus deja lanturile in bortbagaj. Mai am si un bidon cu solutie de spalat parbrizul (4L), vreo 5 perechi de manusi,o patura, si o mini trusa de chei, nu faci mare lucru cu ea dar... sa fie pe acolo. Aa, si era sa uit am tot ce trebuie la masina in materie de becuri , nu ma lipsesc niciodata de ele.
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Interesante lucruri) ii mai nevoie eu.. nu prea am numai un bidon de 5 l ) si Subwooferu ) si ceva surubelnitza cand aveam dacia 1310 cu o cheie de 10 si cu o surubelnitza reparam aproape orice la ea)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
au cam apus vremurile cu cheia de 10 si surubelnita cu doua capete (unu in stea si unu normal)....acum mai necesar e un telefon cu credit ca nu se stie cand ramai in pana pe undeva .....) ) ....si apa sa te speli si sa bei ca de....mai au oameni si nevoi..... ...personale.... )JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Originally posted by FLORYNAdevarul ca sa cam dus vremea purtatului sculelor in portbagaj, acum totul se repara cu un "telefon", sau mai bine zis cu bani,
L.E.- scuze RDD-ule nu-ti vazusem postul!
Comment
-
Corect Sp!ke, si chiar daca ai sti ce sa-i faci , la cata electronica este acum prin masinile noastre, nu prea ai ce sa-i faci. Si pe deasupra risti sa-i mai pierzi si garantia. Oricum , este bine de stiut cum poti sa-i faci o depanare , asa pt. cazuri de urgenta, ca de suntem baieti si ne sta in caracter,
Cu stima, FLO., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Eu am asa:
-fie iarna/vara am gratarul si cu doua scaunele (de pescar) pt ca un gratar pica bine oricand si daca e cald si daca e frig.
- sfoara (sufa) pt tractare- sper ca a altora, nu a mea
-sticla 2l cu apa potabila(e buna si de baut si de spalat pe maini la nevoie)
-hartie inginerica
-un stingator in plus(a ramas de la vechea masina)
-agrafele sau cum le zice pt capace la roti
-un patent + surubelnita(sa-i ajut pe altii)
Comment
-
Originally posted by zenitDincolo de chestiile obligatorii gen trusa medicala, triunghiuri reflectorizante, instinctor, becuri de rezerva care ar mai fi lucrurile care nu ar trebui sa lipseasca din Logan?
revenind...eu am o vesta reflectorizanta, lanturi,trusa de prim-ajutor, extinctor, triunghiuri reflectorizante, izolirele de excursie, gratarul, cordelina de sylon, toporisca, ulei, antigel si lichid de parbriz. ocazional mai car dupa mine si 2l de benzina intr-o sticla de colaLast edited by Seba; 21 November 2007, 17:31.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment