Originally posted by Sp!ke
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
O sa folosesc cutterul in cazul in care fac pana si trebuie sa schimb roata......Mi-am prins capacele de la roti cu niste "nu stiu cum sa le spun" din plastic..Referitor la patura, o am in masina pentru orice eventualitate (cand merg la padure sau la pescuit...sunt pasionata de pescuit iar cel mai mare peste pe care l-am prins a fost un crap de 3.7 kg..in delta...in a cincea zi de pescuit)..Last edited by bluee; 28 November 2007, 17:28.
Comment
-
Originally posted by blueeO sa folosesc cutterul in cazul in care fac pana si trebuie sa schimb roata......Mi-am prins capacele de la roti cu niste "nu stiu cum sa le spun" din plastic..Referitor la patura, o am in masina pentru orice eventualitate (cand merg la padure sau la pescuit)..
Comment
-
am uitat sa adaug ca mai am un aspirator auto(sa dea dracu constantenilor in voi sa nu-l mai gasesc maine acolo)o racleta, o perie de zapada si o lamela cu burete ptr spalat geamurile , vreo 20de cduri , 3lanterne cu leduri si luminite care clipocesc(2le-am luat ptr celelate masini) , o iconita , si flyere cu logan club...
eu cu cuterul tai salamu sami fac sandvisuri si ceapa pe care o mananc cu sunca care o tai tot cu cutterul ca despica mai bine soriciul ...
nu acum serios ce dracu facem cu cuterul? ce facem si cu un cutit mai taiem diverse lucruri ambalaje etc(tinand cont ca mai car si marfa ptr firma uneori e super util cutterul) , soricei de la roti si altele , printre care pungile de bezele(marshmelows)
ce fac cu patura??? pai in spate am inelele alea de ancorare care uneori iti stau in cale :d... deobicei cand car marfa in masina sau iau cainele in portbagaj o intind...Last edited by SoNyKeL; 28 November 2007, 17:38.
sigpic
Comment
-
Originally posted by blueeReferitor la patura, o am in masina pentru orice eventualitate (cand merg la padure sau la pescuit...sunt pasionata de pescuit iar cel mai mare peste pe care l-am prins a fost un crap de 3.7 kg..in delta...in a cincea zi de pescuit)..Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
offtopic
@bluee. Ai dreptate... numai ca eu nu mi-am prins capacele cu nimic, adica sunt prinse doar cu sistemul lor de prindere.
ontopic:
-Laveta parbriz;
-Laveta caroserie/faruri;
-5L solutie pt spalatorul de parbriz;
-Servetele (inclusiv... stiti voi ce fel de servetele);
-Perie de pantofi;
-Un CD cu 273 mp3-uri (ca daca puneam mai multe nu mi le citea mp3 player-ul)
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLprintre care pungile de bezele(marshmelows)
Comment
-
da made in italy... zi si u ca esti inebunit dupa ele? am gasit si cu ciocolata inauntru :d la billa are vezi cas unele ambalate sub forma de coif si alea cu cicoloata sunt in niste pungi galbene
vezi ca gasesti si facute de HARIBO mama ce jeleuri fac si aia... in franta gasisem un magazin gen reprezentanta HARIBO aveau toata gama de jeleuri si nebuni vrac... luai cat vroiai din ce vroiai DLast edited by SoNyKeL; 28 November 2007, 19:21.
sigpic
Comment
-
Merci, o sa ma uit si sa-mi iau si eu.
Comment
-
deci comcluzie?) sa nu itzi lipseasca bezele din portbagaj
Originally posted by SoNyKeLeu am acum urmatoarele lucruri in logan:
2pachete de tigari
3pachete mentos
8doze de suc
1twix family
2pungi bezele
5lavete(diferite ptr geamuri ptr fetle la usi etc)
un bidon apa plata de 5l
un bidon solutie de parbriz de 5l
o rola de servetele
2spray-uri NeutroOdor ptr masina
un bradulet
un odorizant tip bradulet cu lichid
un fes
o patura
un cutter
o solutie de sters geamuri cu puverizator
o punga de coliere de plastic
un borcan de servetel umede ptr bord
un borcan de servetele umede universale
un pachet de servetele umede ptr maini
cric si trusa prim ajutor instictor bla bla...Last edited by andrei; 10 December 2007, 15:29.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment