If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce ziceti de o cotiera? la drum lung te relaxeaza, zic eu? ce parere aveti?
si eu am patura, cutit, o surubelnita, trusa de prim ajutor, stingator, si normal o roata de rezerva, desi sunt sofer de 9 ani si nu am avut pana niciodata.
ce ziceti de o cotiera? la drum lung te relaxeaza, zic eu? ce parere aveti?
Da ce ziceti de o canapea in portbagaj? Ma refer numa la cei cu mcv. Cand te enervezi, tragi pe dreapta si pui fundu pe canapea ) Te relaxezi, visezi frumos, dupa care
eu am urmatoarele lucruri in portbagaj:
cabluri de curent
cablu de remorcare
spray deblocant de filete
spray contact electric
spray de vaselina
spray ulei de vaselina
manusi
racleta
5L solutie parbriz iarna
5L antigel preparat
patent+surubelinita
solutie pt yale
lanterna
cutit de vanatoare
graficul de rambursare al creditului
topor
lavete
hartie igenica
Am avut nevoie de zapada asta ca sa ma hotarasc sa-mi iau o racleta sau o maturice. Saptamana trecuta, in Cora, am zis ca nu iau ca si asa nu voi avea nevoie ) )
@robocoop, cutit de vanatoare, topor... ce faci frate? Grenade, pusti cu luneta... nu ai? ))
maturica
racleta
laveta si cam atat.....scule nu am...oricum nu as stii ce sa fac cu ele) Un coleg mi-a zis ca are si o sticla de benzina!!!! imi aduc aminte de vechea 1310 care mirosea vesnic a benzina si gaze de esapament !!
Cotiera ar fi o chestie interesanta.. da faza ii ca am inteles ca nu ii prea fixa si la fiecare curba tot se misca.. si nu am auzit ceva cotiera care sa aiba suport calumea de sustinere:-?? si in suruburi sau cu super glue nu prea as.. vrea
Cotierele de la dealer au o intritura metalica, nu se mai misca cum se miscau cele vechi. Doar sa fiti atenti sa luati cu intaritura, ca poate mai sunt ramase cele vechi si trebuiesc vandute...
yo am in portbagaj roata de rezerva triunghiu` stingatoru` carpe solutie de sters geamurile keia de capace o sticla cu apa lanturi lopata un saculetz cu nisip racleta aia sau i`o zice pt geamuri hartie igienica(knd te taie e lux ) o lanterna o patura si km atat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment