eu nu am decat o roata de rezerva,stingatorul si trusa medicala si niste lavete,vreo cateva cd-uri cu muzica si o pompa electrica de umflat anvelopele.
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
Mult mult Bidonul si furtunul unde sunt?)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
prin masina eu am cam asa...o pereche de ochelari de soare..obligatoriu....vreo 3 carpe ca la diesel..trebuie... ) si in portbagaj pe langa trusa medicala , triunghi si stingator, mai am si 2 sprayuri pentru roti in caz ca fac ceva pana si is departe de service sa ma pot duce pana la unul :P.....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......
Comment
-
O recleta ceva? acuma iarna) cu ce Razuiesti geamu?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
eu recunosc sunt o putoare de om nu razuiesc geamurile manual le razuiesc cu stergatoarele si asa scartaie si trebuie sa le schimb stropesc bine cu solutie de parbriz las 20de secunde dau 5-6 ture de stergatoare si gata cu gheataaa
PS. am racleta
sigpic
Comment
-
Originally posted by robocoop View Posteu am urmatoarele lucruri in portbagaj:
cabluri de curent
cablu de remorcare
spray deblocant de filete
spray contact electric
spray de vaselina
spray ulei de vaselina
manusi
racleta
5L solutie parbriz iarna
5L antigel preparat
patent+surubelinita
solutie pt yale
lanterna
cutit de vanatoare
graficul de rambursare al creditului
topor
lavete
hartie igenica
si intre scaune am cotiera
Comment
-
Eu am asa:
1 subwoofer + amplificatorul.
1 extinctor, un triunghi, o trusa medicala,
1 sampon de spalat masina (vara ma refer,dar sta bine acolo si iarna)
1 bucata carpa(nu se stie niciodata ce trebuie sa stergi)
un pumn de odorizanta folosite agatate de cric, mai dau miros si alea prin portbagaj,
1 bidon 5 litri de lichid de parbriz de iarna,
1 parasolar (pe timp de vara,dar sta bine in portbagaj si iarna)
1 solutie tip spray cu miros de vanilie, de dat cu ea pe scaune(cand imi aduc aminte de ea)ca sa miroase bine in masina!
1 perie de dezapezit masina cand mai da pe ea cu zapada!(asta ii de sezon)
1 roata de rezerva,
1 mini-trusa de scule luata din Selgros la 17 lei,cu patent in ea,ceva surubelnita,ceva torxuri si un cuter!
Mentionez ca toate sunt puse strategic, in portbagaj ca sa nu se vada ca sunt multe,si sa nu incomodeze la bagaje!sigpic
Comment
-
in torpedou si cotiera am unu-doua cd-uri, incarcator de tel/gps, servetele, o harta, ochelari de soare, alte servetele si o lanterna.
in portbagaj sub, trusa sanitara, stingator, triunghi si vesta, maturica, racleta si spray de dezghetare parbriz(dar nu le folosesc,astept sa se incalzeasca motorul ca sa dau drumul la dezaburile), carpe, manusi ca sa nu-mi inghete mainile cand matur zapada de pe masina, o lampa la 12v si cam atat, cred.Ride Like The Wind!
Comment
Comment