daaaaaaaa trebe trebe )
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
Eu mai tot timpul am camera foto cu mine...Doamne fere, nu se stie niciodata.
Am vazut ''eficienta'' ei cand un idiot mi-a zgariat spoileru cu una bucata lemn basculat din camion (aproape ca nici nu se vede, dar orisicum...)
Atata a comentat (tot el) pana am scos camera si i-am facut poza lui, la camion, la masina mea...parca am scos un pistol, s-a calmat imediat si a dat la intelegere si vorba dulce (l-am taxat cu un mil. N-am avut ce sa remediez la ea, un pic de polish si e ok).
Are alt efect decat daca scoti un tel mobil cu camera...
Comment
-
ma, noi vorbeam aici de portbagaj , nu? pai ce ? voi tineti ochelarii de soare acolo?. in fine. eu fiind taximetrist de bucuresti am asa.:
o cutie de scule de aia de plastic(model mic)in care am ceva scule de dimensiuni mici: patent cheite, soricei, manusi de alea cu puncte de cauciuc pe palme(sunt din albe tricotate). sunt bune si pt schimbat roata si pt pompa de vbenzina, etc,
mai am o pinza de bomfaier, surubele, chiplinguri, becuri pt logan, schoch, izolirband, 2m de cablu de instalatie,sigurante auto,ventile,aparat de masura,ruleta, binoclu, briceag cu multiple lucruri, o tesla mica(buna pt lemne la gratar)ciocan, sufa de tractat,parasolarul, trusa medicala, extinctor, triunghi vesta reflectoriznta, apa de baut, solutie sp parbriz,l2cirpe, manusile de motociclist si cagula, casca de motor,2 statii de radioemisie de9km pt drumetii, iar vara port cu mine tot timpul un gratar mititel si paturica speciala de picnic. aaa, si mai am si prezervativele care nu lipsesc niciodata. lanterna pe acumulator(de fapt e ditamai reflectorul) ). cred ca ajung. poate am mai uitat din ele dar ... cam asa ceva.
Comment
-
acu iarna lanturile si o lopata pliabila...in general eu tin un red bull (sa ma hranesc si pe mine-ca nu stiu niciodata cand e de plecat la un drum mai lung noaptea sau cand sunt nedormit-nu numai caii de sub capota cum face sonykel)If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by dsorinmihail View Post...................
manusi de alea cu puncte de cauciuc pe palme(sunt din albe tricotate). sunt bune si pt schimbat roata si pt pompa de vbenzina, .............
Comment
Comment