Ce sa nu lipseasca din Logan ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Omul se referea ca sunt bune pentru a tine pompa de la benzinarie.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• La mine nu lipseste subwoofer-ul
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Un lucru care la nevoie...nu trebuie sa lipseasca din masina este ciocanul de urgenta pentru spart geamul si pentru taiat centura de siguranta...il recomand si nu costa decat 14 lei .
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Bine mai baieti e vara e bine sa ai niste bere in portbagaj asa vreo 6 doze de bere in caz ca te lasa golanul....eeeeeee

Comment

• Asa tata asta e cel mai important ca doar sntem campionii lumii la baut berea

sunt nou propietar de logan berlina. Pana acum sau adunat mai multe dar cele mai importante un compresor pt roti |(la-am primit de la colegi de munca cand am udat masina) o folie de plastic pt cazurile cand mai pun cate ceva murdar in masina

-pe langa gratarel mai e un sac de carbuni si o cutiuta cocheta cu 2 farfurioare metalice, un cuti 2 furculite

si alte prostii necesare masinii.
            1.5 dc

Comment

• cotiera este absolut necesara..... din 2 motive:

1. conducem relaxat
              2. poseda spatiu de depozitare (cd-uri, guma, telefoane...)

Comment

• Sincer daca nu as avea cotiera la masina as avea impresia ca stau in ratb
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• si eu sunt de acord ca nu ar trebui sa lipseasca cotiera! si ptr mine nu ar trebui sa lipseasca muzica... de orice fel!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• ce sa nu lipseasca din Logan....

de la mine din masina nu lipsesc urmatoarele:
                    - 2 suluri cu cd-uri
                    - PDA-ul cu GPS sa nu ma pierd prin parcare
                    - o umbrela de vreo 4 persoane in caz ca incepe sa ploua in masina
                    - 3 maimutoi de plus care tin de urat la boxele din spate
                    - deodorantu de la oglinda sa acopere putoarea de fum de tigara
                    - zeama de parbriz in portbagaj
                    - prietena pe locul din dreapta e optionala ca-i scumpa benzina si poate sa mearga si cu RATB-u

LE: a, si mai am in portbagaj o geanta neagra cu inscriptia Dacia despre care am inteles ca ar contine triunghiul, cutia de prim ajutor si ceva becuri de rezerva. dar nu bag mana-n foc ca n-am verificat-o niciodata. si mai e si stingatorul sa dau cu el in cap la oricine imi zgarie frumusete de Logan in parcare.
                    Last edited by bro; 19 January 2009, 12:54.

Comment

• Eu am in masina asa:
                      -cateva perechi de ochelari de soare
                      -guma
                      -lavete
                      -bidon 5 l sol de spalat geamuri
                      -racleta
                      -servetele umede/uscate
                      -cutter
                      -baghete de plastic
                      -spray care innegreste anvelopele
                      -stingator
                      -triunghiuri
                      -crick
                      -roata rezerva
                      si cred ca atat

Comment

• eu am asa:

-deodorante:ambipur antitabac,o sticluta areon,2 braduti
                        -servetele umede si uscate
                        -2 harti:harta tarii si a jud dolj(cadou de la reprezentanta)
                        -muzicaaaa ,4 sau 5 cd-uri
                        -o iconita de la manastirea cozia
                        -un papitoi micut silvestre
                        -detector cobra
                        -stingator,triunghi,trusa prim ajutor,cric,rezerva,becuri de rezerva...
                        -un prosop si 2-3 lavete pt geamuri
                        -carbuni
                        -gratar
                        -saltea gonflabila de apa
                        -pompa de mana

cam astea ar fi
                        din pacate nu am cotiera,da se rezolva in curand

Comment

• eu am in masina: stingator, triunghi, trusa prim ajutor, cric, roata de rezerva,becuri de rezerva, servetele dar si o carpa, racleta si cam atat.

un sfat este sa aveti ceva cu care sa va agate cineva daca aveti norocul pe care l-am avut eu sa ma "lase calu-n drum"

Comment

• eu am stingator, trusa, triunghi, vesta, cric, roata rezerva, spray pentru bord cu duhoare de lamaie, spray si spritiera pentru dezghetat/dezaburit parbrizul.

vorba lui catalin. ar trebui si cablu de remorcare...ca nu se stie. si nu e vorba numa de logane, ca ieri am vazut un passat din 2004 care nu a mai reusit sa plece de la semafor si a chemat platforma.

Incearca sa scrii si tu ca toti ceilalti de pe forum.
                            Last edited by valeriuciprian; 19 January 2009, 18:57.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• cred ca nu ar trebui sa ne lipseasca numarul de telefon de la tractari auto
                              Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• ala se pastreaza in telefon

Incearca sa scrii si tu ca toti ceilalti de pe forum.
                                Last edited by valeriuciprian; 19 January 2009, 18:58.
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google