Ce sa nu lipseasca din Logan ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am tigari,sufa de tractare,lichid de parbriz,clesti de dat [luat]curent de la baterie si ce mi-a lasat dealerul cand am luat masina

Comment

• Originally posted by ionut_k View Post
      eu am asa:

-servetele umede si uscate
      -detector cobra
      Esti sigur ca ai servetele umede in masina?
      Eu stiam ca am tot asa, umede si am realizat ca nemernicele se supunesera legilor fizicii nu mie. Ahhh

Si inca o intrebare: crezi ca e bine sa tii in masina acel detector?

Ce am eu in masina:
      Cricul masinii, cheia pentru "soroabele roatelor", servetele uscate (si fooooarte uscate, nu umede), o pelerina de ploaie, triunghiuri reflectorizante, vesta, perie pentru mocheta, stingator, panza parasuta (filtrare suplimentara a carburantului) si...cel mai important! suspanta parasuta, cand imi vin nervii in trafic sa il strang pe cate unul de gat Glumesc, evident...sunt destul de calm la volan.
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Si eu las detectorul in masina. Il bag in torpedo sa nu faca cu ochiul. Daca raman fara el paguba in ciuperci ca-i d-ala low-cost.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cristi...mie mi-a fost sparta masina. Nu avea NIMIC care sa atraga privirea.
          Paguba a fost de 650 lei (schimbat setul de butuci), daca era sa platesc si reparatia usii dreapta fata cu indreptat, vopsit etc...ducea muuult mai mult.
          Norocul mi-a fost cu CASCO.
          Pierderea? Numai eu stiu cata motorina si timp am pierdut sa faca plata baietii de la CASCO catre baietii de la service.
          Iti dai seama cat de furios eram...

De aceea am pus intrebarea si sfatuiesc pe multi sa nu lase nimic nici la vedere nici in masina...(nu e atat paguba pierderii lucrului cat celelalte cheltuieli "auxiliare")
          Multumesc pentru intelegere.
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• dap,am servetele umede,acum le tin in torpedou k le-am gasit tun intr-o dimineata
            detectorul si fata detasabila la mp3 le iau seara din masina,nu le las,si am si alarma activata...cu perimetru se mai sperie cat de cat cand vad alarma p masina,cel putin asa sper eu

Originally posted by 77sky View Post
            Esti sigur ca ai servetele umede in masina?
            Eu stiam ca am tot asa, umede si am realizat ca nemernicele se supunesera legilor fizicii nu mie. Ahhh

Si inca o intrebare: crezi ca e bine sa tii in masina acel detector?

Ce am eu in masina:
            Cricul masinii, cheia pentru "soroabele roatelor", servetele uscate (si fooooarte uscate, nu umede), o pelerina de ploaie, triunghiuri reflectorizante, vesta, perie pentru mocheta, stingator, panza parasuta (filtrare suplimentara a carburantului) si...cel mai important! suspanta parasuta, cand imi vin nervii in trafic sa il strang pe cate unul de gat Glumesc, evident...sunt destul de calm la volan.
            mai sus e explicatia
            Last edited by ionut_k; 20 January 2009, 22:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu am prin masina muzica fara cd-uri miam luat doar cu stik ,mirositoare la greu servetele ,hartie ca nu se stie unde te trece splutie parbriz un briceag de taiat soriceii de la capace silicon de dat pe roti trusa stingator 2 triunghiuri cric coarba roata rezerva si cateca maruntisuri si nu las nimic la vedere chiar daca am alarma e mai sigur

Comment

• in portbagaj
                sarim peste cele obligatorii
                o trusa micuta se scule, torsuri ,inbusuri ,chei fixe, papent , cutar ,surubelmite
                o pompa de picior
                un set de becuri
                o lampa cu 3m de fir cu alimentare de la bricheta
                o alta lampa cu clesti si un bec halogen de 20w
                cabluri cu clesti de 4m
                1l ulei
                o tira de antigel
                2l solutie pentru geamuri
                un w40
                un spray cu silicon pentru bord
                o rola de curpapir
                vesta refectorizanta
                niste manusi de piele mai vechi
                citeva manusi de unicafolosinta

in torpedo
                servetele
                sigurante
                cutar
                ceva cd cu mp3
                cutia cu guma

in portiera
                o manusa flocoasa pentru sters masima
                puf cu solutie de de geamuri
                o racleta micuta pentru spalat geamu
                un sul de curpapir pentru urgente

pe viitor vor mai aparea si 3 candele [sa nu rideti] dar daca ramii blocat pe undeva acuma iarna fac cald im masina ,treaba e sa gasesc la dimensiunea supotilor de pahar din consola centrala
                baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• am si eu ijn masina o mini debara ... tot ce are omul la casa lui
                  1.2 TSI

Comment

• asta cu candelele a rupt forumu in doua ))))))) mai am un pic si ma iau la palme singur))))))))

prin porbagaj am tot timpu 5 l solutie parbriz, o sufa(pt ciubucuri), niste torxuri, vreo 2 lame de cutter ruginite, cateva chei fixe...
                    urmeaza sa imi cumpar o trusa, si sa imi pun in ea chestii de care te lovesti, gen chei fixe de la mic la mare, torx neaparat, imbus, banda izolatoare, un cutter, 2 surubelnite una in stea si cealalta dreapta...chestii
                    eu ma tot uit in benzinarii la bidoanele de benzina, pentru pana prostului...nu am ramas niciodata fara benzina cu loganu, decat cu batrana dacie cand urcam si se ducea benzina in fundu rezervorului )), o fi bun un bidon d-ala de 5L de benzina, sau mergem cu bomba in spate ?
                    Last edited by tomu; 26 February 2009, 03:53.

Comment

• Mai adauga si un spray paralizant....pt orice eventualitate
                      1.6 16V

Comment

• Ce de chestii interesante se ascund in logane de pe la noi..eu in portbagaj in afara de fratii JBL..habar nu am ce mai e...iar in celelate incaperi de depozitare niciodata nu gasesc ce am nevoie....
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• Eu am in masina cam tot ce trebuie:trusa medicala,doua triunghiuri,stingator,un litru de apa,minim un litru de solutie de parbriz,lanterna,o mica trusa de scule cu o niste troxuri,imbusuri,, un patent,doua surubelnite dreapta/cruce,cateva fasete de plastic,un cutter,sufa de remorcare,cabluri de curent(am ramas cu vechia dacie fara curent,aveam de la cine sa iau dar nu aveam cu ce,de atunci nu lipsesc de sub roata de rezerva),si nu in ultimul rand o rezerva de 5 litri de banzina pentru ca nu stii cand ramai fara si nu prea vreau sa caut sticle si peco pentru benzina.
                          Last edited by ziko; 9 March 2009, 02:09.

Comment

• in dacia 1310 am asa:

prezervative
                            servetele
                            carpe
                            buji
                            cheie de buji
                            patent
                            o tursa cu chei
                            set tirungi etc..
                            becuri
                            coarba-cric-roata de rezerva
                            sufa :P
                            ulei

in hilux am asa:

set triunghiuri + extinctor.
                            set schimbare roata.
                            servetele.

Comment

• Originally posted by mmaxalb View Post
                              in portbagaj
                              sarim peste cele obligatorii
                              o trusa micuta se scule, torsuri ,inbusuri ,chei fixe, papent , cutar ,surubelmite
                              o pompa de picior
                              un set de becuri
                              o lampa cu 3m de fir cu alimentare de la bricheta
                              o alta lampa cu clesti si un bec halogen de 20w
                              cabluri cu clesti de 4m
                              1l ulei
                              o tira de antigel
                              2l solutie pentru geamuri
                              un w40
                              un spray cu silicon pentru bord
                              o rola de curpapir
                              vesta refectorizanta
                              niste manusi de piele mai vechi
                              citeva manusi de unicafolosinta

in torpedo
                              servetele
                              sigurante
                              cutar
                              ceva cd cu mp3
                              cutia cu guma

in portiera
                              o manusa flocoasa pentru sters masima
                              puf cu solutie de de geamuri
                              o racleta micuta pentru spalat geamu
                              un sul de curpapir pentru urgente

pe viitor vor mai aparea si 3 candele [sa nu rideti] dar daca ramii blocat pe undeva acuma iarna fac cald im masina ,treaba e sa gasesc la dimensiunea supotilor de pahar din consola centrala
                              eu nu am in masina nici macar o surubelnita si cand ma uit la ce ai scris i-mi aduc aminte de dacia 1300 a colegilor mei de munca !!! loganu' e fin nu prea merita incarcat cu atatea fiare, apare a atelier mobil.....

Comment

• Eu am in masina cu ce a venit ea dotata din fabrica in rest nimica in afara de 2 chingi elastice.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google