Ce sa nu lipseasca din Logan ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by giugiuc View Post
    Voi nu ajungeti seara acasa ? Scule nu va trebuiesc ,(aveti trabant?),trabantistii faceau motorul in drum ,noi ce facem cu ele?,doar sa ajutam pe altii.Fiecare cu pasarica lui.E de ajuns o lanterna un triunghi o rezerva buna si la nevoie disperata telefonul mobil.Daca nu-i semnal te culci,cind te trezesti gindesti altfel.
    pii cind plec vinerea nu prea ajung acasa decit lunea [cind dispun de capital]
    la drum lung e bine sa fi pregatit indiferent de ce masina conduci
    exista si reversul daca ai scule trebuie sa stii si unde si cind sa le folosesti ca alfel le cari degeaba
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Daca tii masina din scurt ,adica sa schimbi la timp piesele cu uzura mai mare nu ai nevoie de scule dupa tine, doar daca ai de gand sa faci cate un ciubuc pe drum. Cred ca o surubelnita, un patent si 25 m sarma de balot paie este suficient.

Comment

• Depinde si ce ciubuc faci!

Comment

• nu va ginditi ca am un atelier in portbagaj

in portbagaj
          sarim peste cele obligatorii
          o trusa micuta se scule, torsuri ,chei fixe, papent , cutar ,surubelmite
          o pompa de picior
          un set de becuri
          o lampa cu 3m de fir cu alimentare de la bricheta
          o alta lampa cu clesti si un bec halogen de 20w
          cabluri cu clesti de 4m
          1l ulei
          o tira de antigel
          2l solutie pentru geamuri
          un w40
          un spray cu silicon pentru bord
          o rola de curpapir
          vesta refectorizanta
          niste manusi de piele mai vechi
          citeva manusi de unicafolosinta

in torpedo
          servetele
          sigurante
          cutar
          ceva cd cu mp3
          cutia cu guma

in portiera
          o manusa flocoasa pentru sters masima
          puf cu solutie de de geamuri
          o racleta micuta pentru spalat geamu
          un sul de curpapir pentru urgente

daca gasti ceva de care nu am nevoie sau este in plus pe lista il maninc
          baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Aveam o senzatie de deja-vue...Mmaxalb.
            Si apoi mi-am amintit, postul 142
            Apropos de "mancare". Chiar asa de gurmand e de ai nevoie de ulei si antigel (insetat, mai bine zis)
            Nu cred ca ai nevoie de a pune ulei, pentru completare, intre schimburi; iar antigel...din Paste in Craciun, verificare, de e nevoie, atunci completare; insa daca este etans, fara pierderi, nu prea e cazul

Eu am pusa sub presul soferului o cheie fixa de 13 mm, pentru debransare, in caz de urgenta, a bateriei (e cel mai indicat, inainte de a stinge incendiul; evident, daca permite incidentul)
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Ma simnt in siguranta pe drumurile patriei la cit sunteti de dotati in scule ,aveti adevarate laboratoare.Daca ma vedeti in pana cu avariile aprinse sunt sigur ca o sa ma ajutati.Asa-i romanul...NU SE STIE NICIODATA.Ar trebui un thread sa stiu daca cineva le-a si folosit macar odata , asta daca nu am suparat pe cineva.Imi cer si scuze anticipat.
              O sa vedeti ca loganurile care ies din vara asta nu o sa aiba nici roata de rezerva,doar un spray si o pompa.
              Last edited by giugiuc; 16 April 2009, 22:05.

Comment

• La logan nu sti ce sa i faci cand se defecteaza ,are toate furtunele capsate nu ca la vechea dacie unde erau coliere pe care le strangeai cu surubelnita sau cu patentul cele legate cu sarma!

Comment

• solutie de spalat geamuri cu pulverizator

Pe timpul asta e recomandat, pe langa solutia de spalat parbrizul pe care o ai in vasul special de la masina, sa mai ai in portbagaj un pulverizator cu solutie de spalat geamuri (CLEAN). Pe mine ma scot din sarite gazele care se strivesc de parbriz, iar cu solutia cumparata din carrefour sau de oriunde nu ai nici o sansa sa cureti parbrizul cu stergatoarele, ci din contra sa le intinzi mai tare, iar pe timp de noapte sa vezi ce te zapacesc farurile ca se disperseaza lumina ca toti dracii.
                  Un alt lucru indispensabil ar fi un simplu pachet de servetele umede care este bun la orice(sters voloanul, bordul, suprafetele de plastic in general si chiar la spalatul pe maini ca sa nu stai cu bidonul de apa, sapun si prosop).
                  Deasemenea un deodorant spray de masina la indemana nu ar strica, pt ca Loganul nu are filtru de polen si poate ai ghinionul sa mai treci printr-o zona contaminata cu mirosuri urate.
                  Cam astea fratilor, in rest poate mai pica si cate o blonda buna ca sincer nu dauneaza cu nimic.

Comment

• nu stiu daca a mai scris cineva, nu am citit tot, dar indispensabila este trusa de scule marca DUREX.

Comment

• eu nu vad rostul la scule la o masina noua ati ramas cu mentalitatea veche,si daca ai scule trebuie sa stii si unde si cind sa le folosesti ca alfel le cari degeaba este o parere
                      sigpic

Comment

• important sa ai in logan : telefon,tigari,bricheta,etc....
                        sigpic #

Comment

• Mda! Pe langa cam tot ce a zis MMAXALB, pe la mine prin portbagaj este actualmente un sac de ciocalai pentru gratar...Aveam o juma' de saculet cu carbuni pentru gratar si socru-meu mi-a luat carbunii si mi-a dat un sac de ciocalai de porumb! Alaturi de diverse bucati de oratanii care merg puse pe gratar...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Cosminake sa sti ca ai dreptate nu sti pe unde te apuca si trebuie sa ai la indemana ceva ca nu poti da cu piciorul la asa ocazie !
                            Gusi ce sunt alea ciocalai?

Comment

• niste chestii care raman dupa ce smicuri cucuruzul (coceni de porumb) Eu am o patura ca a venit vara si ceva balonase.
                              Last edited by NCDHD; 24 April 2009, 23:09.

Comment

• In ardeal se zice coceni la ce ramane si la boabe poumb nu stiam cum se zice in oltenia!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google