Ce sa nu lipseasca din Logan ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aaaaaaaaaaaaaa era sa uit ...carburantul din rezervor , ala trebuie neaparat sa fie..... si de preferat sa fi mult ;)
    Last edited by NPoWer; 1 August 2009, 14:29.

Comment

• nu, bani sa fie ca poti face mult mai multe cu ei... benzinarii sunt din 10 in 10 km.
      Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• un must have in masina este o jumate de palinca ( cunoscatorii " stie " )

Comment

• da...cand vrei un plus de putere, bagi in rezervor :P
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by spanu View Post
            eu ti-as recomanda si obiectul de autoaparare, sau impactul psihologic cum ii zic eu. o bata pe usa din fata.se integreaza perfect. parca cei de la dacia au stiut. nu te face mai violent...dar te face sa te simti in siguranta.
            La naiba, uitasem de impactul psihologic, ai dreptate.

Comment

• nu stiu ce sa zic...poate ar fi bine sa avem mereu buna dispozitie...in masina.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• se pot face multe cu palinca
                lucruri evidente ... de la dureri de masele pana la aprinderea focului , sa nu mai spunem de buna dispozitie si pofta de mancare ... un fel de ginseng romanesc ))

Comment

• numa sa nu confundati tuica cu palinka
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Palinca veritabila asa cum am scris

Comment

• o sa va enumer si eu cate ceva din obiectele/lucrurile care se gasesc la mine in masina (sa nu radeti, chiar sunt utile) :
                      -spray de geamuri
                      -lavete
                      -prosoape de bucatarie
                      -servetele umede
                      -100-120 cd-uri
                      -parfum (cand sunt elegant)
                      -spray (cand sunt sport)
                      -sigurante
                      -surubelnita
                      -unghiera
                      -cutit
                      -o tomfa
                      -lichid de parbriz
                      -nelipsitul subwoofer (ocupa jumate din portbagaj)
                      -pixuri
                      -pliculete de zahar
                      -ac si ata )
                      -o mapa cu zeci de facturi si chiatante
                      -o pernuta rosie (imitatie piele)
                      -papitzoaie, toate primite cadou
                      -cel putin 4,5 brichete pe care nu le gasesc cand am nevoie
                      ETC... lista poate continua..
                      nu mai trec prezervative, slipii, patura pt plaja, mingea, umbrela s.a.m.d

Comment

• Vezi brichetele alea pe unde le pui....unui prieten i-a luat foc Passatul in interior de la o bricheta lasata in parasolar. 6 luni a stat cu ea in service sa-i schimbe tot interiorul pe casco.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• m-am gandit ce se gaseste in toate masinile...nimeni nu a zis nimic de el, si totusi toti am vrea sa nu-l avem....PRAFUL---LUA-L-AR NAIBA!!!
                          fara

Comment

• 1 bucata hartie igienica, 3-4 carpe, cheile torx, o subelnita stea si una dreapta, un papagal, becuri de pozitii si alea de faruri(cred), trusa d prim ajutor care o sa o desfac doar atunci cand o sa am io vreo problema, un triunghi care nu lam folosit niciodata, un televizor micut cu antena care merge cu baterii(in caz de doamne fereste raman pe undeva)table+sah, un pumnal, o bata, si o telescopica la indemana, o cutie d prezervative care sta in torpedou, si...daca sunt cu nebunii si nu cumpar de akas....)

Comment

• eu am roata de rezerva cu trrusa,triunghiul si extingtorul,3-4 carpe,parasolarul,o punga de plastic,pe timp de iarna racleta de parbriz si uneori ce mai ramane din punga cu lichid de parbriz(cumpar la 5l si nu intra decat 3l daca nu ma insel )..in rest AER.

Comment

• nimeni nu zice de sufa de tractare omologata nu improvizatii

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google