aaaaaaaaaaaaaa era sa uit ...carburantul din rezervor , ala trebuie neaparat sa fie..... si de preferat sa fi mult ;)
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
Originally posted by spanu View Posteu ti-as recomanda si obiectul de autoaparare, sau impactul psihologic cum ii zic eu. o bata pe usa din fata.se integreaza perfect. parca cei de la dacia au stiut. nu te face mai violent...dar te face sa te simti in siguranta.
Comment
-
o sa va enumer si eu cate ceva din obiectele/lucrurile care se gasesc la mine in masina (sa nu radeti, chiar sunt utile) :
-spray de geamuri
-lavete
-prosoape de bucatarie
-servetele umede
-100-120 cd-uri
-parfum (cand sunt elegant)
-spray (cand sunt sport)
-sigurante
-surubelnita
-unghiera
-cutit
-o tomfa
-lichid de parbriz
-nelipsitul subwoofer (ocupa jumate din portbagaj)
-pixuri
-pliculete de zahar
-ac si ata )
-o mapa cu zeci de facturi si chiatante
-o pernuta rosie (imitatie piele)
-papitzoaie, toate primite cadou
-cel putin 4,5 brichete pe care nu le gasesc cand am nevoie
ETC... lista poate continua..
nu mai trec prezervative, slipii, patura pt plaja, mingea, umbrela s.a.m.d
Comment
-
1 bucata hartie igienica, 3-4 carpe, cheile torx, o subelnita stea si una dreapta, un papagal, becuri de pozitii si alea de faruri(cred), trusa d prim ajutor care o sa o desfac doar atunci cand o sa am io vreo problema, un triunghi care nu lam folosit niciodata, un televizor micut cu antena care merge cu baterii(in caz de doamne fereste raman pe undeva)table+sah, un pumnal, o bata, si o telescopica la indemana, o cutie d prezervative care sta in torpedou, si...daca sunt cu nebunii si nu cumpar de akas....)
Comment
-
eu am roata de rezerva cu trrusa,triunghiul si extingtorul,3-4 carpe,parasolarul,o punga de plastic,pe timp de iarna racleta de parbriz si uneori ce mai ramane din punga cu lichid de parbriz(cumpar la 5l si nu intra decat 3l daca nu ma insel )..in rest AER.
Comment
Comment