pe langa instinctor, eu mai tin si un extinctor, ca de...nu se stie. Si vorba ceea, poate fi folosit cu succes si pe post de bata sau alte dispozitive de indreptat oase.
Ce sa nu lipseasca din Logan ?!
Collapse
X
-
Originally posted by FloRio View PostUn lucru ce ma deranjeaza si care lipseste la logan sau care cred ca lispeste(eu nu am observat) este incuietoarea la torpedo.Daca vreau sa il inchid sa imi tin ceva acolo fara sa se atinga careva nu se poate pentru ca nu are incuietoare.Sau are si nu stiu eu?cel putin nu am observat...si la audiul 80 din 1982 am avut incuietoare la torpedo
Comment
-
si eu ce am spus !!!) ... sa fim seriosi acuma ca daca ar avea o incuietoare torpedoul sa iti tii "valorile" in el, nici nu ar putea sa sparga "hotii" aceea incuietoare ! ...
Comment
-
Asta iarna am umblat cu lopata si topor in portbagaj, ca sa-mi sap loc de parcare pe unde am putut gasi, prin jurul blocului. Am deszapezit si mutat munti de zapada si gheata de pe 7 locuri de parcare, pe unele dintre ele in mai multe randuri. Taximetristii de care acuma, vara, n-ai loc sa lasi masina cand ajungi acasa, asta iarna unu' n-a pus mana sa faca putina treaba, stateau toti cu masinile in mijlocul drumului...
...era sa uit: ceva bomboane si o jucarie pentru nepotel, ca a prins obiceiul sa cauteLast edited by ParuLuScorilo; 29 May 2010, 21:52.
Comment
Comment