Normal ca ai facut cont aici, doar iti trebuie codul. Dupa ce-l primesti nu mai auzim de tine.
Cod casetofon Logan. Doar pentru userii activi de minim 6luni si cu minim 20 posturi
Collapse
X
-
-
-
-
cod casetofon
Era ff URGENT. Dar am rezolvato inainte sa raspundeti. Daca nu am postari sau nu am avut pana acum cont nu inseamna k nu vam visitat...am aflat multe de pe forumul vostru. Nu am logan dar am ajutat prieteni de ai mei. Cu codul am rez pana la urma fara sa platesc ceva daca asta era conditia. Ms oricum...
Comment
-
Originally posted by gabibv View Postmaruntyka - cam cat de "URGENT" ar fi ?
De ce nu mergeti cu ele la Dacia Service sau la cei care se ocupa cu asa ceva ?
Va faceti cont si primul post incepe cu "URGENT!!!! va rog sa ma ajutati", "vreau un cod de cas", "As avea nevoie de un cod"
Voi ce ( informatii sau cunostinte ) oferiti in schimb? Vreti sa va rezolvati problema fara sa depuneti nici cel mai mic efort mental sau financiar si apoi sa dispareti la fel cum ati aparut.Voi doar vreti sa profitati de munca si cunostintele altora.
Eu va propun sa postam coduri dupa serial decat pentru membri care sunt de cel putin 1 an pe forum si sunt activi si cu un numar de minim de 100 posturi.
Stima
De ce oare primul post pe acst forum incepe numai asa?Bine asta doar in cazul unora.
Numai bine.
ps:daca vi se pare scump 5 lei,intr-un cont pentru ajutorat copii sau orice altceva>Nu in contul ubuia dintre noi.Atunci sa-mi fie cu iertare,dar prea de tot............sau prea mult 5 lei..........
-5 lei=cu 5-6 tigari sau o cafea intr-un bar
pss:cei care mai uitati codul,scrie in factura de achizitie a masini sau/si carnetul de garantieUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Exact ce se vorbea putin mai sus.......dar cine are timp de citit,trecem direct la ce ne intereseaza
Numai bine.
ps:cine stie un cont colector[case de copii,azile de batrani sau alte institutii in care sunt oameni nevoiasi si bolnavi] in care s-ar varsa bani proveniti din descifrarea codurilor?
Fac apel la un moderator sa se intereseze de asa ceva,si in urma virarii in cont a unei sume[MODICE] sa se dea codul solicitat.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Nu ar fi rea ideea, mai ales ca vad ca sunt o gramada de persoane care raman in "pana" cu casetofonul / cd-player-ul / mp3 player-ul. Nici eu nu am primit de la fostul proprietar codul pentru mp3, si sper nici sa nu am nevoie de el pentru ca oricum as vrea sa-l schimb. Dar, daca as avea nevoie de el, decat sa ma duc la service sa cotizez la ei, mai bine as cotiza in contul unei organizatii, asociatii care s-ar presupune ca ar face ceva util cu banii respectivi...cel putin...asta e parerea mea.
Comment
-
revin putin...sunt si modele care nu au nevoie de cod? al meu de exemplu, azi dupa ce am dat bornele de la baterie jos (ca na...dupa ce am citit pe aici m-a mancat pielea si am zis sa vad ce si cum ) ) si le-am pus la loc...a mers fara probleme...exista posibiltatea sa fi fost decodat de proprietarul anterior si sa nu mai ceara cod? sau asa s-a montat din fabrica?...precizez ca este modelul prestige...an 2007 decembrie...nu stiu cat de mult conteaza aspectul asta
Comment
Comment